Βελτίωση σε όλους τους τομείς είναι ο στόχος του φιλικού (18.30) με Ακαντέμικ

Βελτίωση σε όλους τους τομείς του παιχνιδιού θέλουν να δει σήμερα (18.30) ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και ο Δημήτρης Παπαδόπουλος από τους παίκτες τους, στο φιλικό με τη Λουκόιλ στο Πράβετς. Η πρώτη εικόνα δεν ήταν καλή για τους κίτρινους, που έχασαν από μια μέτρια ομάδα (Τσέρκασι) με 76-53, αλλά ήταν το πρώτο φιλικό.

Σήμερα το τεχνικό τιμ των κίτρινων περιμένει να δει αγωνιστική βελτίωση και αφομοίωση περισσότερων στοιχείων της φιλοσοφίας του από τους παίκτες μέσα στο γήπεδο. Ο Άρης αντιμετωπίζει μια σαφώς πιο ποιοτική ομάδα από την Τσέρκασι. Η Λουκόιλ είναι πρωταθλήτρια Βουλγαρίας και έχει φτιάξει ομάδα αυτό το καλοκαίρι για να διεκδικήσει στα προκριματικά την παρουσία της στους ομίλους της Ευρωλίγκας.

Από τους παίκτες που ξεχωρίζουν είναι ο Ντάριλ Γουάτκινς, Αμερικανός σέντερ που πέρσι έκανε προετοιμασία με τον Άρη, αλλά τελικά “κόπηκε” από τον Αλεξανδρή, βρήκε όμως ένα καλό συμβόλαιο στην κυπριακή ΕΘΑ και ακολούθως έπαιξε στο ΝΒΑ με τους Χόρνετς!

Το τεχνικό τιμ του Άρη θα έχει σήμερα στην διάθεσή του έστω και για λίγα λεπτά συμμετοχής και τον Ζήση Σαρικόπουλο και τον Αλέξανδρο Βεζένκοφ.

 

To Top