ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βελτιωμένος ο Άρης στη Λάρισα, νίκη με 81-62 επί του Φάρου

Ο Άρης παρουσίασε βελτιωμένο πρόσωπο στη Λάρισα και κέρδισε με σκορ 81-62 τον Φάρο σε κεκλεισμένων των θυρών φιλικό παιχνίδι, στο ντεμπούτο του Κουάμι Βον.

Ο Παναγιώτης Γιαννάκης έδωσε χρόνο συμμετοχής στον Αμερικανό πλέι μέικερ και είδε με ικανοποίηση να βγαίνουν πράγματα στο γήπεδο από αυτά που δουλεύει με τους παίκτες του στις προπονήσεις.

Οι Ντεμέτρις Μοράντ, Γιάννης Αθηναίου και Δημήτρης Φλιώνης ήταν οι παίκτες που ξεχώρισαν από το σημερινό φιλικό στη Λάρισα, στο οποίο ο Άρης επί της ουσίας έπαιξε χωρίς το βασικό 4αρι (Πέτγουεϊ τραυματίας) και το βασικό 5αρι (αναζητείται). Από την Λάρισα απουσίασε ο τραυματίας Κένι Χολ και ακόμα ένας ξένος.

Όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ “έχοντας ορισμένα καλά διαστήματα στην απόδοση του ο Άρης επικράτησε του Γυμναστικού Λάρισας-Φάρου με 81-62 σε φιλικό που έγινε στο κλειστό της θεσσαλικής πόλης. Οι κίτρινοι ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, δημιουργώντας δυο φορές διψήφια διαφορά στο παιχνίδι, μια σε κάθε ημίχρονο. Το πρώτο δεκάλεπτο ήταν αμφίρροπο με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ. Η ομάδα μας προηγήθηκε με 35-23 αλλά κάποια λάθη έδωσαν το δικαίωμα στους γηπεδούχους να “ροκανίσουν” τη διαφορά και να ισοφαρίσουν λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου (36-36).

Ο Άρης παρουσιάστηκε βελτιωμένος στο δεύτερο μέρος, έπαιξε πολύ καλύτερη άμυνα, ήταν πιο αποτελεσματικός στην επίθεση και εύστοχος από την περιφέρεια, “χτίζοντας “ και πάλι ένα διψήφιο προβάδισμα στα τέλη της τρίτης περιόδου. Η διαφορά έφτασε και τους 16 πόντους (44-60) στις αρχές του τετάρτου δεκαλέπτου αλλά και τους 19 (60-79), δυο λεπτά πριν τη λήξη με τους παίκτες του Άρη να έχουν επιβάλλει τον ρυθμό τους και να φτάνουν στη φιλική νίκη επί της ομάδας της Λάρισας.

Τα δεκάλεπτα: 21-22, 36-36, 44-57, 62-81.

ΑΡΗΣ (Γιαννάκης): Βον 11 (1), Φλιώνης 8 (2), Τσαϊρέλης 10 (1), Πουλιανίτης 3 (1), Δίπλαρος, Χρηστίδης 12, Μούρτος 8 (1), Αθηναίου 11 (3), Μοράντ 10, Βασιλόπουλος 4, Σαρικόπουλος 4, Γουίβερ.

 

To Top