ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Βελώνης: “Δώστε και την ψυχή σας”!

Η εξ΄ολοκλήρου εχθρική διαιτησία του Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, αλλά και η κάτω των προσδοκιών εμφάνιση των «κιτρινόμαυρων» στη Λαμία, αποτέλεσαν το πλαίσιο των όσων σχολίασε στην «Αrena Press», ο Χρήστος Βελώνης.

Το όνομά του έχει συνδεθεί με την άνοδο-επιστροφή του Άρη στην Ά Εθνική, το 2005. Χάρις στο -τότε- δικό του τέρμα, το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου -και τότε- είχε εξασφαλίσει στις καθυστερήσεις στο Χαϊδάρι, το τρίτο και τελευταίο εισιτήριο για την πρώτη κατηγορία, στο προτελευταίο ματς της σεζόν.

«Μου θυμίζει την δική μας χρόνια. Μόνο που εμείς κάναμε τις “γκέλες” στους πρώτους αγώνες. Οι… σφαλιάρες είχαν έρθει νωρίς! Στη συνέχεια βγάλαμε πείσμα, εγωισμό και κάναμε ένα σερί, που μας έδωσε την άνοδο. Φέτος δεν έχω δει ολοκληρωμένη αντίδραση».

Τι έφταιξε στη Λαμία;

«Σίγουρα ήταν μία ήττα από έναν υπολογίσιμο αντίπαλο. Μείναμε πίσω δίχως λόγο και τους αφήσαμε να κάνουν παιχνίδι και να θυμίζουν… Μπαρτσελόνα. Πρέπει άπαντες να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Δεν γίνεται να κάνει τέτοιες εμφανίσεις και να αφήνεις τον κάθε Καλογερόπουλο να σε κάνει ότι θέλει με τις αποφάσεις του και να καθορίζει τα αποτελέσματα».

Υπάρχει χρόνος για να αλλάξουν πράγματα μέχρι το ματς της Κυριακής στη Ριζούπολη;

«Πρέπει να δώσουν και την ψυχή τους! Εμείς τότε χάναμε και ο κόσμος αναγνώριζε την πίκρα μας, την έβλεπε στα πρόσωπά μας. Τώρα το ρόστερ είναι πολύ καλύτερο, υπάρχουν παίκτες με ποιότητα και έμπειροι, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό. Πρέπει να δείξουν επιτέλους την προσωπικότητά τους. Έχουμε έναν προπονητή έμπειρο, που έχει παραστάσεις από την κατηγορία. Ας φροντίσει να αλλάξει όσο μπορεί την εικόνα».

«ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ»

Σε ότι αφορά την ανεκδιήγητη συμπεριφορά του διαιτητή, Χαράλαμπου Καλογερόπουλου, ο παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής, τόνισε:

«Να φροντίσουν στην ΠΑΕ να προστατεύσουν την ομάδα. Ευθύνη δεν έχουν μόνοι οι παίκτες και ο προπονητής, αλλά κι αυτοί. Τέτοιες διαιτησίες και χειρότερες θα έχουμε κι άλλες, το ζήτημα είναι να τις αποφύγουμε. Να βρουν τον τρόπο για να σέβονται τον Άρη, όσοι τον σφυρίζουν από εδώ και στο εξής».

Ποια είναι η εικόνα που έχεις αποκομίσει, αγωνιστικά από τον Άρη, αλλά και το φετινό πρωτάθλημα;

«Όταν λείπει ο Τάτος, παρατηρώ μία καθίζηση. Είναι παίκτης που όταν αγωνίζεται ανεβάζει επίπεδο τη μεσαία γραμμή. Αυτό πρέπει να αλλάξει. Αν λείψει, δηλαδή, ξανά; Δεν θα μπορούμε να λειτουργήσουμε μεσοεπιθετικά; Δεν έχουν τίποτα παραπάνω οι άλλες ομάδες από εμάς. Αντίθετα, εμείς έχουμε βάθος στον πάγκο. Ο δεύτερο γύρος θα είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον. Όποιος αντέξει, έχοντας βοήθεια από τον πάγκο, θα έχει τον πρώτο λόγο».

To Top