ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Όλα ανοιχτά για Τζεμπούρ, συζητήσεις για… διαζύγιο

Ο Ραφίκ Τζεμπούρ ήταν η πιο ηχηρή μεταγραφή στην φετινή μεταγραφική περίοδο, το πιο βαρύ όνομα, αλλά στο γήπεδο, οι τραυματισμοί και η παρατεταμένη αγωνιστική του αποχή δεν του επέτρεψαν να προσφέρει.

Αποτέλεσμα να αγωνιστεί μόλις σε δυο αγώνες από την αρχή της σεζόν κι ενώ τόσο ο ίδιος, όσο και ο Άρης περίμεναν πολλά περισσότερα από την συνεργασία τους, χωρίς αυτό να έχει αποτυπωθεί εμπράκτως στον αγωνιστικό χώρο.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ένα από τα θέματα που θα απασχολήσουν άμεσα τον Θόδωρο Καρυπίδη, ο οποίος επέστρεψε από την Αμερική, θα είναι και το θέμα Τζεμπούρ. 

Αυτήν την στιγμή όλα είναι ανοιχτά για την παραμονή ή όχι του στον Άρη, με τις σκέψεις για διαζύγιο να κερδίζουν έδαφος (χωρίς αυτό να επιβεβαιώνεται επίσημα από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ), τη στιγμή που οι ενοχλήσεις στον τραυματισμό του δεν έχουν υποχωρήσει, αφήνοντας του μακριά από την μάχη της ανόδου που δίνει η υπόλοιπη ομάδα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες που επέστρεψε στο γήπεδο, έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα, δείχνοντας ότι πονάει ακόμη.

Θυμίζουμε πως ο Ραφίκ Τζεμπούρ έχει υπογράψει στον Αρη 3ετές συμβόλαιο, που λήγει τον Ιούλιο του 2019. Κάτι που περιπλέκει λίγο την διαδικασία “αποδέσμευσής” του, ενώ έχει πάρει και “γερή” προκαταβολή.

To Top