ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βελώνης: «Θα μπορούσε να λήξει 0-4, ο Άρης πλήρωσε την κόπωση, στήριξη σε Μάντζιο»

Ο Χρήστις Βελώνης μίλησε για το ντέρμπι της Τούμπας και μοιράστηκε τις σκέψεις του για τον Άρη.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 101,7:

Αρχικά για το αν ο Άρης μεγαλώνει φτάνοντας να είναι απογοητευμένος από ισοπαλίες στις έδρες των αντιπάλων:

Το έχει δείξει η ομάδα. Έχει δύο χρόνια που φαίνεται στα μεταξύ μας παιχνίδια ότι δεν φοβόμαστε τίποτα. Ότι ισοφαριζόμαστε σε δύο ματς είναι συγκυρίες. Στο πρώτο γκολ δεν θα σταθώ, στο δεύτερο ήταν και λάθος του Μπουσέ. Είχα πλάτη ο επιθετικός του ΠΑΟΚ και δεν χρειαζόταν να επέμβει. Δεν θέλω να μιλήσουμε για την διαιτησία. Αν ξεκινήσουμε για την κάθε αδικία που είχαμε από την αρχή της χρονιάς δεν θα τελειώσουμε ούτε αύριο.

Εγώ την ομάδα την χάρηκα, μέχρι το 70′ έπαιξε πολύ καλά. Αν είχε μπει το γκολ του Μάνου στο 0-3 πιθανό να γινόταν και 0-4. Στο τέλος η ομάδα έμεινε και από ενέργεια.

Για το γκολ που δέχθηκε ο Άρης με τον Ολυμπιακό:

Αυτό που έχει γίνει στα δύο παιχνίδια μόνο σε εμάς συμβαίνει. Στο κύπελλο ήταν μία αδράνεια του Κουέστα, αλλά δεν έπρεπε να βγούμε να τον κρεμάσουμε. Χθες στις δύο εξόδους αν είχαμε τον Κουέστα θα είχε καθαρίσει τις φάσεις επειδή είναι πιο ψηλός.

Για την κόπωση:

Μέχρι το 70-75 πιέζαμε ψηλά και δεν είχαν τον χώρο για να κάνουν τις γιόμες. Αν είχαμε τα χαφ πιο ψηλά και δεν επιτρέπαμε τις μπαλιές δεν θα είχαν και αυτές τις ευκαιρίες. Με κάτω την μπάλα δεν θα δημιουργούσαν ποτέ ευκαιρίες. Η ομάδα κυριαρχούσε μέχρι ένα σημείο και μετά ήρθε η πτώση. Και δεν βοήθησαν και οι αλλαγές. Ο Κάτσε, ο Σίλβα, ο Μπεναλουάν.

Για τον Μάντζιο:

Τον προπονητή μας πρέπει να τον στηρίξουμε. Η ομάδα σε κάθε παιχνίδι είναι και καλύτερη. Ακούω συνέχεια ότι θα ξεφουσκώσουμε, αλλά δεν υπάρχει αυτό. Ο Άρης είναι συνεχώς βελτιωμένος. Ο φορ συνεχίζει να λείπει από τον Άρη. Πιστεύω ότι ο Μήτρογλου θα βοηθήσει τον Άρη πολύ στα πλέι-οφ. Θεωρώ ότι αν ήταν εκείνος χθες στο 80′ η μπάλα θα πήγαινε στα δίχτυα.

Για το ότι ο Άρης κάνει βήματα μπροστά:

Η ομάδα διψάει για διάκριση. Πρέπει πάντα να κοιτάμε το παραπάνω και σκαλί-σκαλί να ανεβαίνουμε μέχρι να φτάσουμε στην κορυφή. Να τελειώσουν τα πλέ-οφ, να φτάσουμε στην δεύτερη θέση και μετά να κάνουμε 2-3 προσθήκες.

To Top