Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα! Ανακοίνωσε Ρέμπε η Νυρεμβέργη

Ο Όλαφ Ρέμπε αποτελεί και επίσημα παρελθόν για τον ΠΑΟΚ. Το δημοσίευμα της Bild την Κυριακή είχε βάση και μόλις μία μέρα αργότερα, η Νυρεμβέργη ανακοίνωσε την πρόσληψη του Όλαφ Ρέμπε!

Ο Όλαφ Ρέμπε υπέβαλε την παραίτησή του και σήμερα ανακοινώθηκε από τους Γερμανούς, με τον ΠΑΟΚ να εμφανίζει σημάδια διάλυσης, καθώς παρελθόν θα αποτελέσει και ο Πασχαλάκης, μετά το “ντου” οπαδών, χθες στην Τούμπα.

«Ο Όλαφ Ρέμπε θα είναι ο νέος αθλητικός διευθυντής», αναφέρεται στην ανακοίνωση της Νυρεμβέργης και κατόπιν τονίζεται: «Ο 42χρονος προέρχεται από τον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης και θέλει να «βοηθήσει στη διαμόρφωση της πορείας που έχει ακολουθήσει» το κλαμπ.

Ο Ρέμπε σχολίασε για τη νέα του ομάδα: «Η ανάληψη του ρόλου του αθλητικού διευθυντή για τον σύλλογο είναι ελκυστική για μένα, γιατί υπάρχει σαφές σχέδιο και μακροπρόθεσμη προοπτική. Θέλω να συνεισφέρω την εμπειρία μου και να συμβάλω στην αξιοποίηση των μελλοντικών δυνατοτήτων της Νυρεμβέργης. Να προσφέρω στη διαμόρφωση της πορείας που ακολουθεί το εποπτικό συμβούλιο, οι Ντίτερ Χέκινγκ και Νιλς Ρόσοβ».

To Top