ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βελώνης: “Να κατακτήσουμε το κύπελλο! Ο Φετφατζίδης καλύτερος Έλληνας του πρωταθλήματος”

 O Χρήστος Βελώνης έκανε το σχόλιό του για το ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε και στο στόχο του Άρη για κατάκτηση του κυπέλλου.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

Για το «Άρη θυμήσου, μια ζωή μαζί σου»:

«Αν είμαστε προσεκτικοί μπορεί να ακουστεί και φέτος στον τελικό του κυπέλλου. Γιατί όχι; Η ομάδα είναι πολύ καλή, έχε αγωνιστική ταυτότητα. Κάθε αγωνιστική βλέπω καλύτερα πράγματα».

Για την αφέλεια του Άρη:

«Σε πολλά ματς, αλλά βλέπουμε ότι τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα».

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:

«Πατούσε καλύτερα η ομάδα εκτός από ένα επτάλεπτο μετά το ακυρωθέν γκολ του Φετφατζίδη. Έχει φοβερή απόδοση, στο ένας εναντίον ενός είναι εξαιρετικός. Είχαμε ευκαιρίες για γκολ και δεν κινδυνεύσαμε σε πολλές στιγμές. Πρέπει να δίνονται μπαλιές στον Ιντέγε μέσα στην περιοχή και όχι να τον στέλνουν εκτός. Εκτός έδρας δεν γίνεται αυτό, έτσι θα έχουμε περισσότερες τελικές».

Για τον Φετφατζίδη:

«Εγώ πιστεύω ότι είναι ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής. Δεν ξέρω κάποιον να κάνει αυτά τα πράγματα. Αξίζει συγχαρητήρια, του είπαν πολλά αλλά έδειξε μέσα στο γήπεδο τι αξίζει. Η ομάδα του δίνει ελεύθερο ρόλο και βοηθιέται, χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες στην περιοχή».

Αν ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση:

«Σε μερικά ματς χάσαμε βαθμούς για άλλες φάσεις που δεν θέλω να συζητήσω. Εγώ πιστεύω ο Άρης θα είναι μέχρι το τέλος στην τετράδα».

Για την αποχή των διαιτητών:

«Πιστεύω πρέπει κάποιοι να βάλουν νόμους για να πάει μπροστά το ποδόσφαιρο. Μία ο Τζήλος, μία ο Ευαγγέλου. Δεν υπάρχουν αθλητικοί νόμοι. Χθες στο Βόλο είδαμε δύο παράγοντες να μαλώνουν στον πάγκο και να σταματάει το παιχνίδι. Τι συζητάμε;»

Τέλος είπε:

«Πρέπει να κατακτηθεί το κύπελλο για να συσπειρωθεί περισσότερο ο κόσμος. Πρέπει να παίρνει τίτλους ο Άρης».

«Εύχομαι τα καλύτερα στον κόσμο και να κάνει λίγη περισσότερη υπομονή».

To Top