ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βελώνης: “Ομάδα και κόσμος να είναι συνέχεια στην… πρίζα! Όχι χαλάρωση”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Χρήστος Βελώνης, μίλησε για το παιχνίδι των κιτρινόμαυρων την Κυριακή στη Δράμα.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για το παιχνίδι του Άρη με τον Δόξα Δράμας:

Ο στόχος της ομάδας είναι να κάνει το 7 στα 7 αλλά δεν σημαίνει ότι αν δεν έρθει δεν θα γίνει το τελικό αποτέλεσμα στο τέλος του πρωταθλήματος, γιατί και η Δόξα έδειξε ότι φέτος θέλει να πρωταγωνιστήσει και θα έχει ένα κατάμεστο γήπεδο, ευκαιρία είναι για τον Άρη όμως να φύγει με περισσότερους βαθμούς από την Δράμα και να εκπληρώσει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκ.

Πιστεύω ότι το γνωρίζουν οι υπεύθυνοι που ετοιμάζουν την ομάδα για το παιχνίδι, ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν, ο Άρης δείχνει πολύ σοβαρός φέτος, από την πρώτη αγωνιστική.

Φαίνεται ότι η ομάδα πάει πολύ καλά, γνωρίζει τη πρέπει να παίρνει από κάθε παιχνίδι και γνωρίζουν τα παιδιά ότι πρέπει να επιστρέψουν την ομάδα εκεί που της αξίζει.

Τι του άρεσε στον φετινό Άρη:

Είδα τα δυο παιχνίδια του Άρη ένα με την Παναχαϊκή και ένα στο κύπελλο, αλλά έδειξε ότι τα διαχειρίζεται ανάλογα με τον αντίπαλο που έχει να αντιμετωπίσει, ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και το σημαντικό είναι να παίρνουμε τις νίκες κάθε Κυριακή. Στο κύπελλο η ομάδα ήταν πολύ καλή, αν έβγαζε ένα γκολ ακόμη  πολύ δύσκολα μετά θα έτρωγε άλλο.

Τι πρέπει να προσέξει ο Άρης :

Ο Άρης δεν πρέπει να χαλαρώσει μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος, ανεξαρτήτως με τους πόσους βαθμούς θα είναι μπροστά. Πρέπει να αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά ώστε να έρχονται τα επιθυμητά αποτελέσματα και να εκπληρώσει η ομάδα τον στόχο της. Αυτό το γνωρίζουν καλά ο προπονητής και το τεχνικό επιτελείο και το έχουν δείξει με τις 6 νίκες που έκανε η ομάδα. Πρέπει να είναι στην πρίζα συνέχεια. Ομάδα και κόσμος.

Οποιαδήποτε ομάδα έχει απέναντι της τον Άρη, τον αντιμετωπίζει με διαφορετικό κίνητρο και φιλοδοξίες, η ομάδα είναι καταδικασμένη να το δέχεται κάθε Κυριακή όταν παίζουν με τον Άρη.

Όταν έχεις τον πυρήνα από πίσω και ο κόσμος το έχει δείξει ότι είναι στο πλευρό του Άρη τόσα χρόνια, ακόμα και στα άσχημα, θα το κάνει και τώρα και εύχομαι να γίνει το 7 στα 7. Η ομάδα να παίξει με τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος και να επιστρέψει γρήγορα εκεί που αξίζει.

To Top