Βελώνης: «Πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα»

Για το γκολ – ορόσημο στο αξέχαστο παιχνίδι με το Χαϊδάρι το 2006, αλλά και για τον σημερινό Άρη μίλησε ο Χρήστος Βελώνης, που παραχώρησε ραδιοφωνική συνέντευξη στον «ΑΡΗΣ FM 92,8».

Ο πρώην επιθετικός των «κίτρινων», που είχε πετύχει το νικητήριο γκολ στον εκτός έδρας αγώνα με το Χαϊδάρι (1-2) την άνοιξη του 2006 σφραγίζοντας ουσιαστικά την επιστροφή της ομάδας στη μεγάλη κατηγορία, μίλησε αρχικά για εκείνη την αλησμόνητη ημέρα: «Εκείνη την μηέρα ήμασταν όλοι πολύ φορτισμένοι. Η νίκη ήταν μονόδρομος και υπήρχε έντονος προβληματισμός. Η ομάδα χρειαζόταν τους βαθμούς και ευτυχώς τα κατάφερε και επέστρεψε στη φυσική της θέση. Μάλιστα, εκείνη την περίοδο ήμουν φαντάρος και δεν ήταν σίγουρο ότι θα είμαι παρών στον αγώνα. Ευτυχώς με βοήθησε κάποιος και τα πράγματα κύλησαν όπως ξέρουμε».

Όσον αφορά τον φετινό Άρη, ο Βελώνης υπογράμμισε: «Είδα ένα πολύ καλό Άρη στο πρώτο ημίχρονο στα Γιάννινα. Με προβλημάτισε όμως με τον Ατρόμητο. Επηρεάστηκε πολύ από την αποβολή του Σολτάνι και το ότι ήταν πίσω στο σκορ, τον δυσκόλεψε να το ανατρέψει. Παρόλα αυτά πρέπει να δώσουμε χρόνο στην ομάδα για να δούμε τι μπορεί να βγάλει στο γήπεδο».

Εξάλλου, σχολιάζοντας το πώς τον αντιμετωπίζει ο κόσμος του Άρη, είπε: «Σε πολλές περιπτώσεις ο κόσμος με κάνει και αισθάνομαι πολύ ωραία. Είναι τιμή για μένα μετά από τόσα χρόνια να με αντιμετωπίζουν λες και είμαι παίκτης της ομάδας. Είναι κάτι πρωτόγνωρο και σίγουρα με τιμά».

To Top