«Δείξαμε καλά στοιχεία»

Αρκετά ικανοποιημένος από το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ομάδας δήλωσε ο προπονητής της ανδρικής ομάδας βόλεϊ του Άρη, Γιώργος Περσιανλής, ο οποίος μίλησε στον «ΑΡΗΣ FM 92,8» μετά τη νίκη με 2-1 σετ επί του Απόλλωνα Καλαμαριάς.

«Ήταν ένα παιχνίδι για να βγάλουμε τα πρώτα μας συμπεράσματα. Δείξαμε καλά στοιχεία, υπάρχουν και κενά όμως. Πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος», είπε ο τεχνικός των «κίτρινων» και συμπλήρωσε:
«Το νέο πρωτάθλημα θα είναι πολλών ταχυτήτων, αλλά και το χαμηλότερο σε επίπεδο από όσα έχουμε δει. Δεν γινόταν να μην επηρεάσει τον αθλητισμό η οικονομική κρίση. Αυτές, όμως, οι συγκυρίες δίνουν και ευκαιρίες για διακρίσεις. Αυτό βέβαια θα το δούμε στην πορεία. Θα δημιουργηθούν προβλήματα μέχρι το τέλος της χρονιάς, γιατί το οικονομικό είναι κάτι που μαστίζει όλες τις ομάδες».

Ο κ. Περσιανλής αναφέρθηκε και στα προσεχή φιλικά παιχνίδια: «Θα αντιμετωπίσουμε δύο φορές τον Ολυμπιακό στην Αθήνα. Στη συνέχεια θα επιστρέψουμε για λίγες μέρες στη Θεσσαλονίκη και ύστερα θα αναχωρήσουμε για τη Σερβία, όπου και θα συμμετάσχουμε σε ένα τουρνουά κόντρα σε δυνατές ομάδες. Ουσιαστικά αυτό το τουρνουά θα αποτελέσει μια πρόβα τζενεράλε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος όπως και μια ευκαιρία να βγάλουμε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα».

To Top