Βεργίνης: “Δείξαμε ομάδα…”

Ο Δημήτρης Βεργίνης μπορεί να έχασε το μεγαλύτερο μέρος της περσινής περιόδου λόγω τραυματισμού όμως στην πρεμιέρα κόντρα στην πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τον Άρη τόσο στο οργανωτικό κομμάτι όσο και αυτό του σκοραρίσματος. Ο 24χρονος γκαρντ σε 22 αγωνιστικά λεπτά σημείωσε 11 πόντους (1/2δπ., 3/4τρ.) και μοίρασε δύο ασίστ.

Ο πόιντ γκαρντ των κίτρινων μίλησε στο PRESSARIS για την εμφάνιση της ομάδας του και δήλωσε ικανοποιημένος από την παρουσία του Άρη στο κλειστό του ΟΑΚΑ κόντρα στον Πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό: «Κατά διαστήματα παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι κόντρα στον Πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκό. Παίξαμε σωστά, κάναμε αυτά που έχουμε πει στις προπονήσεις και δείξαμε ομάδα. Θα πρέπει όμως να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σε αυτό τον ρυθμό. Είναι νωρίς ακόμα και πιστεύω πως αν συνεχίσουμε έτσι θα μπορέσουμε να έχουμε θετικά αποτελέσματα» ήταν το πρώτο σχόλιο του Βεργίνη.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στα θετικά στοιχεία που κρατάει από το ματς: «Στην άμυνα μπορώ να πω πως σήμερα κάναμε πολύ καλή δουλειά. Είχαμε επικοινωνία κάτι που έλειπε στο ματς με τον Ολυμπιακό. Παλέψαμε σε κάθε φάση. Στην επίθεση ανά διαστήματα είχαμε καλές συνεργασίες τόσο με το πικ εν ρολ όσο και μέσα από άλλα συστήματα. Γενικά νομίζω πως η εμφάνισή μας ήταν αρκετά καλή».

Όσον αφορά το παιχνίδι της επόμενης εβδομάδας με τον Κολοσσό ο 24χρονος γκαρντ δήλωσε: «Ο Κολοσσός είναι μία δυνατή ομάδα. Κράτησε αρκετούς παίκτες από πέρυσι και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο. Κέρδισε τον Πανιώνιο το Σάββατο. Εμείς θα πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον ρυθμό και να δουλέψουμε σωστά. Ένα αρνητικό στοιχείο είναι ότι δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας που μας δίνει δύναμη και αυτό θα είναι ένα σημαντικό μειονέκτημα».

Για την προσωπική του εμφάνιση είπε: «Αυτό περνάει σε δεύτερη μοίρα. Εμείς κρατάμε κάποια θετικά στοιχεία από σήμερα και συνεχίσουμε να δουλεύουμε. Δεν έχει σημασία ποιος θα σκοράρει».

To Top