ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Βεργίνης: “Μέσα στην καρδιά μου ο Άρης και ο κόσμος του”

Ο Δημήτρης Βεργίνης επέστρεψε στον ΑΡΗ πιο ώριμος, αλλά με ισχυρό κίνητρο να αποδώσει το καλύτερο που μπορεί.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Μιλώντας στο www.arisbc.gr, ο 31χρονος παίκτης δεν έκρυψε την χαρά του που αποτελεί και πάλι μέλος μιας ομάδας, την οποία έχει στην καρδιά του και δήλωσε έτοιμος για μια χρονιά ιδιαίτερα απαιτητική.

Αναλυτικά όσα είπε στο επίσημο σάιτ της ΚΑΕ

Ο έμπειρος γκαρντ τόνισε αρχικά πως “είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στην οικογένεια του ΑΡΗ. Είναι μια ομάδα που είναι μέσα στην καρδιά μου, όπως και ο κόσμος της. Αυτό είναι κάτι που το γνωρίζουν όλοι όσοι έχω συνεργαστεί μαζί τους. Έρχομαι σε μια φάση που ο ΑΡΗΣ έχει γυρίσει σελίδα σε διοικητικό επίπεδο και προσπαθεί να ξεπεράσει τα προβλήματα του. Πιστεύω ότι τα πράγματα από δω και πέρα θα πηγαίνουν ολοένα και καλύτερα, σε όλους τους τομείς. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κ. Γουλιέλμο, τον κ. Παπαγεωργίου και όλα τα μέλη της διοίκησης. Στις συζητήσεις που είχα μαζί τους διαπίστωσα αξιοπρέπεια, ειλικρίνεια, σοβαρότητα και ήταν κάτι που μου άρεσε και το εκτίμησα ιδιαίτερα. Είμαι χαρούμενος και για έναν ακόμη λόγο, γιατί θα παίξω και πάλι σε αυτό το γήπεδο, μπροστά σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο, που η αλήθεια είναι ότι μου έχει λείψει. Ο κόσμος είναι απαραίτητος και τον χρειαζόμαστε στη καινούργια αυτή προσπάθεια. Θα ήθελα να τους ζητήσω να στηρίξουν και να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια”.

Ο ΑΡΗΣ σαν μέγεθος είναι από μόνο του ένα τεράστιο κίνητρο για οποιονδήποτε αθλητή και ο Βεργίνης δεν αποτελεί εξαίρεση. “Είμαι πιο ώριμος μπασκετικά από την προηγούμενη θητεία μου στην ομάδα. Όταν φοράς τη φανέλα του ΑΡΗ, αυτό είναι από μόνο του ένα κίνητρο. Για μένα είναι τεράστιο κίνητρο να παίξω όσο καλύτερα μπορώ και να τη βοηθήσω με το δικό μου τρόπο, ώστε να έχει επιτυχίες στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη”.

Η παρουσία του Βαγγέλη Αγγέλου, με τον οποίο ο Θεσσαλονικιός παίκτης συνεργάστηκε και στην προηγούμενη θητεία του στην ομάδα, ήταν ένας από τους βασικούς λόγους της επιστροφής του στον ΑΡΗ. “Καταρχήν θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Αγγέλου για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο μου. Είχαμε μια πετυχημένη συνεργασία πριν από μερικά χρόνια και χαίρομαι που θα συνυπάρξω και πάλι στην ομάδα με μια ισχυρή προσωπικότητα κι έναν εξαιρετικό προπονητή. Τον εκτιμώ απόλυτα, τον σέβομαι ως άνθρωπο και σαν προπονητή. Ήταν ένας από τους κύριους λόγους που ήρθα στην ομάδα».

Ο Βεργίνης είναι πλέον οικογενειάρχης και πατέρας κι όπως επεσήμανε αυτό θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην απόδοσή του αλλά και στην αυτοπεποίθησή του. «Η ζωή μου έχει αλλάξει και είμαι πολύ ευτυχισμένος μετά τον γάμο αλλά και τη γέννηση της κόρης μου. Έχω δημιουργήσει μια ωραία οικογένεια κι αυτό είναι ένα ακόμη κίνητρο που έχω να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό».

Οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες τη νέα σεζόν. Αυτό δεν φοβίζει τον Βεργίνη. «Πάντα υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις, όταν παίζεις στον ΑΡΗ ανεξαρτήτως της κατάστασης, στην οποία βρίσκεται η ομάδα. Πιστεύω ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σε όλους τους τομείς. Η χρονιά θα είναι δύσκολη, όμως νομίζω τόσο ο κόουτς όσο και όλοι όσοι θα είναι στην ομάδα, είναι έτοιμοι να προσφέρουν, προκειμένου ο ΑΡΗΣ να φτάσει εκεί που πραγματικά αξίζει».

To Top