Πάμε ταμείο με τις «μοιρασιές»

Έναρξη της νοκ άουτ φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου σήμερα και το ματς που ξεχωρίζει είναι αυτό της Γαλλίας με την Αργεντινή. Το βράδυ, ο Ρονάλντο θα προσπαθήσει να αποκλείσει τον Σουάρεζ και τον Καβάνι, με την «μοιρασιά» να είναι αρκετά πιθανή.

Γαλλία – Αργεντινή

Στις 17:00 στο «Kazan’ Arena» αγωνίζονται Γαλλία και Αργεντινή. Οι «τρικολόρ» αν και δεν ικανοποίησαν με τις εμφανίσεις τους πήραν την πρώτη θέση τον όμιλο, έστω και με τη «σβηστή» ισοπαλία με τη Δανία. Τώρα στα νοκ άουτ είναι αναγκασμένη να βελτιωθεί ώστε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά. Η Αργεντινή από την πλευρά της, δίνει τελικά το «παρών» στα νοκ άουτ παιχνίδια, με το κλίμα να έχει βελτιωθεί μετά τη νίκη επί της Νιγηρίας. Οι φήμες περί ενδεκάδες από Μέσι και Μασεράνο συνεχίζουν να υπάρχουν, όπως και η γκρίνια για τον Σαμπαόλι. Τι κρατάμε; Οι δύο ομάδες αναμένεται να αγωνιστούν προσέχοντας κατά πρώτο λόγο την άμυνά τους. Η ισοπαλία στο ημίχρονο είναι αρκετά πιθανή και το 1.91 μας ικανοποιεί.

Ουρουγουάη – Πορτογαλία

Στο «Olimpiyskiy Stadion Fisht» γίνεται το βραδινό ματς. Η «σελέστε» έχοντας κάνει το απόλυτο στον όμιλο, δίχως μάλιστα να δεχτεί γκολ, θέλει να προκριθεί επί της Πορτογαλίας. Το δίδυμο Σουάρεζ – Καβάνι, μαζί με την καλή αμυντική λειτουργία είναι τα ατού της ομάδας του Ταμπάρεζ. Η Πορτογαλία από την άλλη, με τον Ρονάλντο σε πολύ καλή κατάσταση, πήρε την πρόκριση μαζί με την Ισπανία από τον δεύτερο όμιλο. Ο Σάντος για ακόμα μία φορά βασίζεται στην άμυνα και στην τακτική, με το δίδυμο των στόπερ ωστόσο να μην εμπνέει σιγουριά. Στοιχηματικά είναι ιδιαιτέρως αμφίρροπη η αναμέτρηση και δεν αποκλείεται να δούμε την πρώτη παράταση. Πάμε με το Χ στο 3.00.

Δείτε περισσότερα για το Ουρουγουάη – Πορτογαλία εδώ

To Top