ΜΠΑΣΚΕΤ

Βεργίνης: «Μας στενοχώρησε όλους αυτή η ήττα, στο τέλος θα τα καταφέρουμε»

Απογοητευμένος από τη νέα ήττα του Άρη ο Δημήτρης Βεργίνης ζήτησε από τον κόσμο να παραμείνει κοντά στην ομάδα και τόνισε πως στο τέλος όλοι μαζί θα τα καταφέρουν.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Οι δηλώσεις του γκαρντ του Άρη: «Πρέπει να πω ήταν μια ήττα που μας στενοχώρησε και τους φιλάθλους μας. Εμείς έχουμε κάνει μια αλλαγή στην ομάδα μας , που πιστεύω θα μας βοηθήσει να πάρουμε τις νίκες που χρειαζόμαστε και θα τις πάρουμε. Είμαστε στη μέση του πρωταθλήματος και όσο κι αν φαίνεται παράξενο αυτό, στο τέλος θα τα καταφέρουμε…

Δεν μπορώ να πω ότι κάποιος δεν έδωσε και την ψυχή του απέναντι σε μια καλή ομάδα. Έχουμε στενοχωρήσει τον κόσμο μας είναι απόλυτα λογικό. Ο Άρης έχει μάθει να πρωταγωνιστεί.

Χρειαζόμαστε τη στήριξή τους, γιατί είναι ντροπή να βλέπεις και να ακούς κάποιους ανθρώπους να βρίζουν με χυδαίο τρόπο τον κάθε παίκτη… Αυτά είναι πολύ μακριά από τον σύλλογο αυτό. Θα πρέπει όλοι να στηρίξουν , δίνουμε τα πάντα για την  ομάδα.

Περιμέναμε ότι θα μπει ο Χολαργός αρκετά δυνατά. Δώσαμε εύκολα καλάθια, κατάφερε να μας πλησιάσει και από εκεί και μετά πήγε πόντο – πόντο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Το ξέρω πολύ καλά. Η πίεση είναι αρκετά μεγάλη και όταν δεν έχεις ξεκινήσει καλά τη χρονιά, αυτό κάνει το έργο σου ακόμα πιο δύσκολο. Είμαι σίγουρος ότι και επειδή είμαστε οικογένεια και παίζουμε όλοι για τον διπλανό μας, αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.

Στο τέλος θα καταφέρουμε να φέρουμε χαρά στους φιλάθλους μας. Όσο κι αν τους έχουμε στενοχωρήσει τους θέλουμε πραγματικά δίπλα μας. Όσοι αγαπούν την ομάδα πρέπει να είναι δίπλα μας».

To Top