ΜΠΑΣΚΕΤ

Καστρίτης: “Σκληρή ήττα, στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας”

Ο Γιάννης Καστρίτης είπε τα πράγματα με το όνομά τους στη συνέντευξη Τύπου. Όταν μια ομάδα κρατάει τον αντίπαλο στους 59 πόντους και δεν μπορεί να βάλει 60, τότε είναι άξια της μοίρας της.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Είναι μια πολύ σκληρή ήττα για την ομάδα. Βρίσκομαι μόλις πέντε μέρες εδώ και έχω να πω ότι αυτό που είδα και σήμερα στον αγώνα και στις προπονήσεις – δεν ξέρω τι πιστεύει ο πολύς κόσμος για το ταλέντο – είναι ότι η ομάδα απαρτίζεται από παιδιά που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και αυτό έκαναν και σήμερα, θυσιάζοντας τα κορμιά τους. Όλοι οι άνθρωποι ζουν με την πίεση ο Άρης να πετύχει. Στενοχωρήσαμε τον κόσμο μας μετά από μια τόσο κακή ήττα. Το σκορ τα λέει όλα. Όταν δέχεται μια ομάδα 59 πόντους στην έδρα της και δεν μπορεί να κερδίσει, αποτυπώνει την εικόνα του αγώνα. Είχαμε 6/23 τρίποντα, αρκετά από αυτά με καλές προϋποθέσεις, χάσαμε τα ριμπάουντ κατά κράτος στο δεύτερο μέρος και κάναμε πολλά περισσότερα λάθη.

Το να μη μπορείς να πετύχεις πάνω από 60 πόντους, τα πολλά λάθη και τα ριμπάουντ στα δικά μου μάτια μεταφράζονται σε πίεση. Είναι η πίεση που νιώθει η ομάδα για να κερδίσει… Χρειάζεται μια νίκη που θα μπορέσει να απελευθερώσει τους πάντες. Είμαστε εδώ για να δουλέψουμε, για να πετύχουμε, για να υποστηρίξουμε αυτά τα παιδιά, που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και είμαι σίγουρος ότι στο τέλος θα πετύχουμε τους στόχους μας”.

Πρόσθεσε πως “ο Άρης είναι Άρης. Κανείς δεν δέχεται να χάνει στην έδρα του  αγώνες. Άπαντες έχουν απόλυτο δίκιο. Και οι άνθρωποι της διοίκησης και ο κόσμος. Υπάρχουν λεπτομέρειες που συχνά κρίνουν τα παιχνίδια… Από μια και μόνο λεπτομέρεια το αποτέλεσμα θα μπορούσε σήμερα να είναι διαφορετικό. Τα παιδιά δίνουν πάνω από το 100% αλλά δεν έχουν φτάσει στο ταβάνι τους. Στο μπάσκετ πολύ σημαντικό ρόλο παίζει η ομάδα, η ψυχολογία και η αυτοπεποίθηση. Γρήγορα πρέπει να φτάσουμε στη πρώτη νίκη, όλοι θα απελευθερωθούν και θα δούμε καλύτερο αποτέλεσμα…”.

To Top