Βεργίνης: “Να γίνουμε ομάδα”

Ο Άρης πρέπει πάντα να θέτει υψηλούς στόχους σύμφωνα με τον Δημήτρη Βεργίνη. Ο 25χρονος γκαρντ τόνισε πως αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι να αποκτήσουν οι κίτρινοι ομοιογένεια και συνοχή ως ομάδα ενώ ζήτησε από τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται.

Σε δηλώσεις που έκανε στο «Αθλητικό Μετρόπολις» υποστήριξε:

Για τον αγώνα με τον Ηλυσιακό: «Ξέραμε ότι ήταν ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι, το οποίο και πήραμε. Δείξαμε ένα κακό πρόσωπο αλλά αυτό που μένει είναι η νίκη», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Αυτό που πρέπει να κάνουμε αυτή τη στιγμή είναι να γίνουμε ομάδα. Δεν θα κερδίσουμε κανέναν αντίπαλο αν δεν το καταφέρουμε».

Για τον φετινό στόχο του Άρη: «Δεν έχουμε ιδιαίτερο στόχο αυτή τη στιγμή, ειδικά έτσι όπως είναι και το πρωτάθλημα. Απλά πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Κάθε ματς είναι δύσκολο, εντός ή εκτός έδρας και πρέπει να τα διεκδικούμε όλα. Η χρονιά είναι μεγάλη και κανείς δεν ξέρει πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ανεξάρτητα πάντως από την κατάσταση της ομάδας, ο Άρης πρέπει να έχει πάντα υψηλούς στόχους».

Για τον ίδιο και την παρουσία του στην ομάδα: «Έχω προσαρμοστεί στο περιβάλλον γιατί ήμουν στον Άρη και τα προηγούμενα δύο χρόνια. Πρέπει να προσαρμοστώ και με τους νέους μου συμπαίκτες και πιστεύω θα γίνει γρήγορα».

Για τον κόσμο του Άρη: «Να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται φέτος στην ομάδα. Τον χρειαζόμαστε πραγματικά. Υπάρχει ένα καλό έμψυχο δυναμικό και πρέπει να είναι στο γήπεδο. Όλοι μας θα δίνουμε την ψυχή μας για τη νίκη και μαζί με τη βοήθεια τους, όλα θα πάνε καλά».

 

To Top