Ο Άρης δεν χάνει και πληρώνει 2.67‏

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους του στοιχήματος και του Betarades.com. Μετά από ένα όχι και τόσο καλό στοιχηματικά Σαββατοκύριακο, όπου τα χαμόγελα ήρθαν από το «Σύστημα» που έβγαλε 5/6 και μας έδωσε 275€, επιστροφή σε πιο χαλαρούς ρυθμούς με έντονο βέβαια το ελληνικό ενδιαφέρον.

Σήμερα διεξάγονται οι αγώνες του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκός και του Άρη με τον Ολυμπιακό. Στην Κρήτη ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το «διπλό» κόντρα σε μία μαχητική ομάδα. Οι «πράσινοι» μπορεί να προέρχονται από το απρόσμενο 1-1 στο πρωτάθλημα με τον Άρη, ωστόσο μεσοβδόμαδα κόντρα στη Λάτσιο «πήραν» ζωή στο τέλος και συνάμα ψυχολογία για να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση. Αναμένουμε ένα «deja vu» στην απόδοση του Παναθηναϊκού όπως μετά το παιχνίδι με την Τότεναμ, τότε που που πάλι είχε ισοφαρίσει στο τέλος και κατόπιν πήρε ένα «εύκολο» διπλό στην Ξάνθη.  Με το «διπλό» στο 2.05 στη Expekt να αποτελεί δέλεαρ πάμε με τη νίκη του «τριφυλλιού». Στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Άρης μπορεί να αναγκάσει τον Ολυμπιακό στην πρώτη απώλεια βαθμών για φέτος. Οι «κίτρινοι» φαίνεται να έχουν βρει τα πατήματά τους και με το ηθικό στα ύψη από το 1-1 του ΟΑΚΑ μπορούν να χτυπήσουν τους «ερυθρόλευκους». Από την πλευρά του το συγκρότημα του Ζαρντίμ, ο οποίος δεν κάνει ροτέισον, θα παρουσιαστεί κουρασμένο απο την υπερπροσπάθεια που κατέβαλε στη Γαλλία και το 1Χ που πληρώνει 2.67 στην William Hill αποτελεί καλή στοιχηματική ευκαιρία (value bet).

 

Πάντως το σημείο της ημέρας έρχεται από την Αγγλία και βρίσκεται στην κατηγορία «Μονά». Η Σέφιλντ υποδέχεται την Πόρτσμουθ και εμείς έχουμε επιλέξει τον «Άσσο» σε απόδοση 1.75 στην BetVictor. Οι γηπεδούχοι έχουν πολύ καλή παρουσία στα εντός με 13 βαθμούς σε 7 αγώνες (σ.σ: είναι αήττητοι) και μπορούν να φύγουν απο το γήπεδο με ακόμα μία νίκη.

 

Κλείνοντας στις «Μπόμπες» υπάρχουν ακόμα δύο επιλογές. Το 1Χ της Χόρσενς με αντίπαλο την Κοπεγχάγη που παίζεται στο 2.11 στην BetVictor και το 1Χ της Αγίας Νάπας με αντίπαλο την ΑΕ Λεμεσού σε απόδοση 2.25 στην Bet365. Αμφότερες αγωνίστηκαν την Πέμπτη για το Europa League και σήμερα παίζουν σε δύο έδρες στις οποίες η έκπληξη είναι κάτι παραπάνω απο πιθανή.

Επισκεφτείτε το www.betarades.com, δείτε αναλυτικά τα σημερινά προγνωστικά σε Ποδόσφαιρο και Tennis, διαβάστε από νωρίς το πρωί τις αναλύσεις όλων των αγώνων του κουπονιού, συμβουλευτείτε τις Βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, μάθετε πρώτοι τα Aποτελέσματα στο Livescores και ανταλλάξτε απόψεις πάνω στο Παμε Στοιχημα μέσω του Chat

To Top