Βεργίνης: «Στοπ στους αιφνιδιασμούς»

Ο Δημήτρης Βεργίνης θεωρεί πως όλα περνούν από την άμυνα και στον αυριανό αγώνα με τη Κίμκι. Αν οι κίτρινοι καταφέρουν να σταματήσουν τους αιφνιδιασμούς της ρωσικής ομάδας, τότε έχουν πολλές πιθανότητες να φτάσουν στη νίκη.

Ο Έλληνας πλέι μέικερ τόνισε πως “η Κίμκι είναι μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας με καλούς παίκτες και προπονητή. Είναι δύσκολο παιχνίδι και είναι σημαντικό που παίζουμε στην έδρα μας γιατί θέλουμε και τον κόσμο δίπλα μας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Κυρίως αμυντικά γιατί εκεί στηριζόμαστε. Μπορούμε να παίξουμε καλή άμυνα και να περιορίσουμε τον αντίπαλο. Αυτό θα κάνουμε αν θέλουμε να έχουμε τύχη στη διοργάνωση”.

Ρωτήθηκε τι θα πρέπει να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του μέσα στο γήπεδο και απάντησε πως “η Κίμκι έχει καλούς παίκτες, ξέρουν μπάσκετ και οι αιφνιδιασμοί τους είναι καλοί κι αποτελεσματικοί. Ολες οι ομάδες έχουν αδυναμίες κι εκεί θα κοιτάξουμε να χτυπήσουμε. Θα προσπαθήσουμε να τους βγάλουμε από το γρήγορο ρυθμό που έχουν γιατί αλλιώς θα είναι δύσκολα τα πράγματα για μας. Νομίζω ότι αν κερδίσουμε αύριο θα έχουμε κάνει μεγάλο βήμα για την επόμενη φάση. Είναι δύσκολο αλλά θα προσπαθήσουμε”.

To Top