Ριζόπουλος: «Η ομάδα βρίσκει το πάθος που της έλειπε»

Οι «αναιμικές» εμφανίσεις ανήκουν στο παρελθόν για την ομάδα βόλεϊ του Άρη, που έχασε πολλούς σημαντικούς παίκτες τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά πλέον δείχνει ξεχωριστό πάθος και αποτελεί… άλλη ομάδα. Αυτό επισήμανε στο PRESSARIS ο Δημήτρης Ριζόπουλος, ένας από τους λίγους εναπομείναντες «παλιούς»…

«Κοιτάζοντας κανείς τον Άρη αυτή τη στιγμή, διαπιστώνει ότι πρόκειται ουσιαστικά για μία καινούρια ομάδα που ψάχνει να βρει το δρόμο της. Όσοι παίκτες από τους παλιούς παραμείναμε, κάνουμε προσπάθειες να φτιάξουμε το ήδη υπάρχον κλίμα», είπε ο ακραίος των «κίτρινων» και συμπλήρωσε με ειλικρίνεια:

«Βλέπουμε ότι πλέον έχουμε πάθος, που σε κάποιο βαθμό μας έλειπε από τα προηγούμενα παιχνίδια. Με την ίδια διάθεση που είχαμε κόντρα στον Ηρακλή, αλλά και με την σκληρή δουλειά, πιστεύω ότι θα έρθουν καλύτερες ημέρες».

Η εμφάνιση κόντρα στον Ηρακλή, πέρα από το γεγονός ότι χάρισε στην ομάδα έναν βαθμό, αποτέλεσε μία σημαντική ψυχολογική τόνωση για τους παίκτες, όπως τόνισε ο Ριζόπουλος: «Έστω και ο ένας βαθμός που κατακτήσαμε είναι σημαντικός. Αυτό, όμως, στο οποίο δίνουμε βάση, είναι το γεγονός ότι η εμφάνιση που κάναμε μας ανέβασε την ψυχολογία. Ακολουθεί μία σειρά παιχνιδιών στα οποία, έχοντας τη διάθεση και την όρεξη που επιδείξαμε το Σάββατο, θα προσπαθήσουμε να αποκομίσουμε ό,τι περισσότερο μπορούμε».

To Top