Βεργίνης στο PRESSARIS: «Όταν δεν προπονείσαι, δύσκολα ανταποκρίνεσαι»

Ο Άρης προσπάθησε, παρά τα προβλήματα και την ελλιπή προετοιμασία, πάλεψε το ματς κόντρα στην πανίσχυρη Κίμκι όμως ηττήθηκε και αποχαιρέτησε την διοργάνωση. Αν μπορεί κάτι να κρατήσει ο Βαγγέλης Αλεξανδρής από το παιχνίδι με τους ρώσους είναι η εμφάνιση του Δημήτρη Βεργίνη. Ο Έλληνας πλέι μέικερ τόνισε στο PRESSARIS από τη Μόσχα πως “όταν δεν κάνεις προπόνηση πριν από τέτοια παιχνίδια, δεν μπορείς να ανταποκριθείς στο τέλος”.

Ο Βεργίνης επεσήμανε πως “προσπαθήσαμε κόντρα σε μία πολύ δυνατή ομάδα η οποία είναι και το φαβορί της διοργάνωσης. Παίξαμε κατά διαστήματα καλό μπάσκετ, όμως στο τέλος μείναμε από δυνάμεις και σε συνδυασμό με κάποια λάθη που κάναμε δεν μπορέσαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ. Πραγματοποιήσαμε ένα καλό πρώτο ημίχρονο το οποίο είχαμε ανάγκη σαν ομάδα μετά τις τελευταίες εμφανίσεις”.

Πρόσθεσε πως “όταν δεν κάνεις προπόνηση πριν από τέτοια παιχνίδια είναι πολύ δύσκολο να ανταποκριθείς μέχρι τέλους. Ότι και να κάνεις ατομικά δεν έχει σχέση με την ομαδική προπόνηση. Εμείς από την πλευρά μας ότι και να έγινε τις δύο προηγούμενες ημέρες έπρεπε να μπούμε μέσα και να κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλό μπάσκετ. Στο δεύτερο κάτι οι απουσίες, κάτι οι ελλείψεις που είχαμε μας επηρέασαν και δεν είχαμε διάρκεια. Κάθε απουσία μετράει”.

Όσον αφορά την προσωπική του εμφάνιση ο Δημήτρης Βεργίνης ήταν απόλυτος: “Χάσαμε, οπότε αυτό δεν μετράει και τίποτα άλλο”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top