Θέος στο PRESSARIS: «Από εμάς εξαρτάται η νίκη»

Λίγες ώρες χωρίζουν την Κ-17 από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Σουρωτή και ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Θέος, εξέφρασε στο PRESSARIS την πεποίθησή του ότι η νίκη εξαρτάται αποκλειστικά και μόνο από την απόδοση των δικών του παικτών.

«Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι, από το οποίο μπορούμε σαφώς να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα, αν παρουσιάσουμε το αγωνιστικό πρόσωπο που απαιτεί η περίσταση. Η ομάδα μου βρίσκεται σε αρκετά καλή αγωνιστική κατάσταση, κάτι το οποίο απέδειξε και στο παιχνίδι της Κυριακής με την Κέρκυρα, παρά το γεγονός ότι είχε να αγωνιστεί σε επίσημο ματς για δύο εβδομάδες. Η νίκη εξαρτάται από εμάς και αυτήν ασφαλώς θα επιδιώξουμε να πάρουμε», δήλωσε χαρακτηριστικά ο κ. Θέος.

Ο Άρης, βρίσκεται στην πρώτη θέση του Β’ ομίλου, με 29 βαθμούς, όπου και συγκατοικεί προσωρινά με τον ΠΑΟΚ, που έχει ωστόσο έναν αγώνα περισσότερο. Το αυριανό παιχνίδι της Σουρωτής αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για τους νεαρούς παίκτες των «κίτρινων» ακαδημιών, οι οποίοι με νίκη αναμένεται να αυξήσουν τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, κάνοντας παράλληλα ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του πολυπόθητου τίτλου.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top