Μπήκε στο πρόγραμμα ο Τόχα

Σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων επανήλθε ο Χουάν Κάρλος Τόχα, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση του Μανουέλ Μασάδο, ενώ ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι τραυματίες Καστίγιο, Ακόστα και Γιαννιώτας, όπως και ο Μίσελ.

Ο Κολομβιανός μέσος, ο οποίος απουσίασε από τους τέσσερις τελευταίους αγώνες, έχει πλέον ξεπεράσει τον τραυματισμό του και συμμετείχε χωρίς πρόβλημα στην σημερινή προπόνηση στο Νέο Ρύσιο, την πρώτη έπειτα από το ντέρμπι της Τούμπας, με δεδομένο ότι χθες οι παίκτες είχαν ρεπό.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Νέρι Καστίγιο και Νοέ Ακόστα, που έχουν υποστεί θλάση πρώτου βαθμού και αναμένεται να επιστρέψουν σε 7-10 μέρες σε κανονικούς ρυθμούς), όπως και ο Γιαννιώτας, ο οποίος έχει αιμάτωμα στην ποδοκνημική και θα μείνει περίπου για μία εβδομάδα εκτός δράσης).

Με δεδομένη πάντως την αναβολή της 23ης αγωνιστικής, όλοι τους αναμένεται να είναι έτοιμοι για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, αφού αυτό δεν θα γίνει το ερχόμενο Σάββατο (25/02).

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε σήμερα και ο Μίσελ Γκαρμπίνι για προληπτικούς λόγους, λόγω ενός σφιξίματος στους προσαγωγούς, όπως σας είχε ενημερώσει το PRESSARIS.

Το αυριανό πρόγραμμα της ομάδας περιλαμβάνει μία προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top