Βεργίνης: “Συνεχίζουμε την προσπάθεια για την έκτη θέση”

Ο Άρης πέτυχε το Σάββατο στο Περιστέρι την τέταρτη φετινή εκτός έδρας νίκη, διατηρώντας τις ελπίδες του για την κατάληψη της έκτης θέσης στη κανονική περίοδο. Ο Δημήτρης Βεργίνης αναφέρθηκε στη σημασία της νίκης και καταδίκασε τα επεισόδια που δημιούργησαν οι οπαδοί των γηπεδούχων.

Ο 26χρονος γκαρντ μίλησε στα «Αθλητικά Νέα των συντακτών». Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με το Περιστέρι: «Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για το Περιστέρι, καθώς αγωνίζεται για την παραμονή του. Αλλά ήταν κρίσιμο και για μας. Παίζουμε σ’ αυτές τις τελευταίες αγωνιστικές για τις όποιες ελπίδες έχουμε για την έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Από τη στιγμή που κερδίσαμε, τις διατηρούμε ακέραιες και συνεχίζουμε. Δυστυχώς δεν εξαρτάται μόνο από εμάς, αλλά και από την πορεία που θα κάνει ο Ίκαρος Καλλιθέας ο οποίος προπορεύεται. Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μια νίκη πάντα βοηθάει στην ψυχολογία της ομάδας και σου δίνει επιπλέον ώθηση για τη συνέχεια εκεί όπου μας περιμένουν ακόμα πιο δύσκολοι αλλά και κρίσιμοι αγώνες»

Για τα διαστήματα που η ομάδα του «κόλλησε» στο σκορ: «Κρατάμε τη νίκη και τους δύο βαθμούς από αυτό το παιχνίδι. Αυτό είναι που μετράει πάνω από όλα. Κατά διαστήματα ήμασταν καλοί αλλά σίγουρα μακριά από το καλό μας αγωνιστικό πρόσωπο. Μας έχουν επηρεάσει οι πολλοί τραυματισμοί και οι πολλές απουσίες. Δεν είναι πολλές οι προπονήσεις που κάναμε με φουλ ρόστερ. Πιστεύω ότι αν παραμείνουμε όλοι υγιείς θα είμαστε πολύ καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια. Τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος και θα κριθούν πολλά. Πλέον πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να πετύχουμε το κάτι παραπάνω, το κάτι περισσότερο αν και η μέχρι τώρα πορεία της ομάδας, λαμβάνοντας υπόψη και τα προβλήματα που είχαμε από την αρχή της περιόδου, κρίνεται άκρως πετυχημένη».

Για τα επεισόδια λίγο πριν την λήξη: «Τι να πει κανείς! Κάθε φορά τα καταδικάζουμε, τονίζουμε ότι δεν πρέπει να γίνονται και να που τα βρίσκουμε μπροστά μας. Δεν πρέπει να γίνονται. Το τι θα πρέπει να γίνει για να σταματήσουν είναι ευθύνη των ιθυνόντων».

To Top