Βιντεοθεραπεία εν όψει ΟΦΗ με συμβολή Μιχαλήτσου

Η συνεργασία του Μίχαλ Πρόμπιερζ με τον Γιάννη Μιχαλήτσο ξεκίνησε ουσιαστικά από σήμερα. Στο ενδιάμεσο των δύο προπονήσεων οι παίκτες παρακολούθησαν σε βίντεο τον ΟΦΗ, επόμενο αντίπαλο του Άρη, με τον Πολωνό τεχνικό να αναλύει τους Κρητικούς βάσει (και) της έκθεσης του Μιχαλήτσου.

Οι παίκτες του Άρη προπονήθηκαν δύο φορές σήμερα και στο ενδιάμεσο των δύο προπονήσεων κατέλυσαν σε ξενοδοχείο για να ξεκουραστούν και να πάρουν μια πρώτη… γεύση από τον ΟΦΗ. Ο Πρόμπιερζ είχε στα χέρια του dvd με αγώνες της ομάδας του Ηρακλείου, όπως και την έκθεση που του ετοίμασε ο συνεργάτης του, Γιάννης Μιχαλήτσος και προχώρησε στις πρώτες επισημάνσεις για το τι πρέπει να προσέξουν από τους Κρητικούς.

Ήταν ηλίου φαεινότερο πως οι περισσότερες επισημάνσεις του Πολωνού τεχνικού αφορούσαν τις στημένες φάσεις, όχι μόνο γιατί ο ΟΦΗ παρουσιάζεται ιδιαίτερα απειλητικός και αποτελεσματικός μέσα από αυτό το κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά και γιατί οι κίτρινοι παρουσιάζονται ευάλωτοι στα “στημένα” με τελευταίο παράδειγμα τα τρία γκολ που δέχτηκαν από τον Ολυμπιακό στο ντεμπούτο του Πρόμπιερζ.

To Top