Ο «Άρης FM» εκπέμπει ξανά!

Ο επίσημος ραδιοφωνικός σταθμός του Άρη επιστρέφει δριμύτερος! Ο «Άρης FM 92.8», που εδώ και περίπου δέκα ημέρες δεν λειτουργούσε, δείχνει να ξεπέρασε τα προβλήματα που επηρέασαν την ομαλή λειτουργία του και από το μεσημέρι της Παρασκευής (18/11) θα εκπέμπει ξανά!

Την σχετική ανακοίνωση, που ασφαλώς αποτελεί ιδιαίτερα ευχάριστη είδηση για τη μεγάλη οικογένεια του Άρη και για όλους τους φιλάθλους του συλλόγου, έκανε ο ίδιος ο ραδιοφωνικός σταθμός.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Εδώ και περίπου δέκα μέρες ο AΡΗΣ FM 92.8 λόγω συγκεκριμένων προβλημάτων δεν μπορούσε να βρίσκεται στον αέρα με το κανονικό του πρόγραμμα.

Έχοντας ξεπεράσει και τα όποια διαδικαστικά-τεχνικά ζητήματα ο Θεός επανέρχεται στα ερτζιανά και τους 92.8 των FM από το μεσημέρι της Παρασκευής.

Από τις 12 το μεσημέρι και την εκπομπή ‘Σέντρα στην ενημέρωση’ και με κανονική ροή προγράμματος ο ΑΡΗΣ FΜ 92.8 επιστρέφει για να καλύψει το τεράστιο κενό στην ενημέρωση του αρειανού κόσμου, που όλες αυτές τις μέρες αποτέλεσε για αρκετούς μία ευκαιρία αποπροσανατολισμού και παραπληροφόρησης των φίλων της ομάδας.

Πλέον όμως μπαίνει ένα τέλος. Ο Θεός και πάλι στο Ραδιόφωνο με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στο προσεχές μέλλον. Γιατί είναι Θέλημα Θεού».

To Top