Ετοιμοπόλεμος ο Μάντζιος

Παρών στην αναμέτρηση εναντίον του Άρη θα είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος, ο οποίος μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων του ΟΦΗ, δείχνοντας να ξεπερνά τις ενοχλήσεις που είχε.

Ο επιθετικός των Κρητικών, που χθες είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα το πρωί αλλά είχε προπονηθεί κανονικά το απόγευμα, δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα στην σημερινή προπόνηση και τέθηκε οριστικά στη διάθεση του Νίκου Αναστόπουλου ενόψει του κυριακάτικου παιχνιδιού με τους «κίτρινους».

Επίσης, στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων εντάχθηκε σήμερα και ο Σουμπίνιο, μία ημέρα μετά τους Παπουλή και Σόουζα, οι οποίοι έχουν πια αποθεραπευτεί πλήρως.

Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν και πάλι οι Μπούρμπος και Πίτσος, που δεν υπολογίζονται για την προσεχή αναμέτρηση.

Στην ομιλία του προς τους παίκτες, ο «Αναστό» έκανε λόγο για ένα «πολύ δύσκολο παιχνίδι» που περιμένει την ομάδα του κόντρα στον Άρη, ενώ στο εσωτερικό διπλό που ακολούθησε σκόραραν οι Καμπάνταης και Παπουλής.

Εξάλλου, αύριο θα κυκλοφορήσουν τελικά τα εισιτήρια για το κυριακάτικο ματς και τα οποία θα κοστίζουν 15 ευρώ στις Θύρες 1, 4, 5 και 20 ευρώ στη Θύρα 8.

To Top