Με όπλο το σερβίς συνεχίζουν οι γυναίκες

Να δώσει συνέχεια στην πολύ καλή εμφάνιση της πρεμιέρας επιδιώκει η γυναικεία ομάδα βόλεϊ, η οποία θα έρθει αντιμέτωπη με τον ΕΟ Σταυρούπολης το ερχόμενο Σάββατο (19/11, 17:00) στο ΔΑΚ Ηλιούπολης για τη 2η αγωνιστική της Α2. Η αρχηγός του Άρη, Μαρία Παντζαρτζίδου, μίλησε στο PRESSARIS για το δύσκολο παιχνίδι που ακολουθεί, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει ένα σχόλιο για το θετικό ξεκίνημα της χρονιάς.

«Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε έναν αξιόλογο αντίπαλο όπως ο ΕΟ Σταυρούπολης. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, το οποίο έχουμε τις δυνατότητες να το παλέψουμε. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο», δήλωσε αποφασιστικά η αρχηγός, με νωπές ακόμα τις μνήμες, βέβαια, από το αντίστοιχο παιχνίδι της προηγούμενης σεζόν, όταν και χάθηκε η άνοδος στην Α1: «Η αλήθεια είναι ότι πέρυσι κάναμε εκεί ένα κακό παιχνίδι, που καμία μας δε θέλει να θυμάται. Αυτό μας στέρησε την άνοδο, αλλά φέτος είναι μία καινούρια χρονιά. Εφόσον παρουσιαστούμε όπως πρέπει, θεωρώ ότι δε θα έχουμε πρόβλημα. Σίγουρα, πάντως, θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Αναφορικά με τον πρώτο αγώνα κόντρα στον ΓΣ Δράμας, δήλωσε: «Όπως σε κάθε πρεμιέρα, υπήρχε άγχος και εμείς, ως μία καινούρια ομάδα που είμαστε, το είχαμε σε μεγάλο βαθμό. Μπορεί να ήμασταν κάπως σφιγμένες στην αρχή, ωστόσο αυτό δε μας εμπόδισε να κάνουμε το παιχνίδι μας. Επιβάλαμε το ρυθμό μας και όπως φάνηκε, φτάσαμε στη νίκη σχετικά εύκολα».

Όσο για το ποιο θεωρεί ότι είναι το δυνατό σημείο με το οποίο θα πορευτεί τη φετινή σεζόν η ομάδα, ανέφερε: «Το καλό μας χαρτί είναι το σερβίς. Αν πάμε καλά σε αυτό, μπορούμε να δυσκολέψουμε τον κάθε αντίπαλο. Αγωνιζόμαστε σε μία κατηγορία, που το κλειδί σε κάθε ματς είναι η υποδοχή. Εφόσον, λοιπόν, έχουμε καλό σερβίς μπορούμε να ελπίζουμε για το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι, και ειδικά στο προσεχές με τον ΕΟ Σταυρούπολης, το οποίο είναι για εμάς ένα από τα δυσκολότερα της χρονιάς».

To Top