ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Βιονικός” ο Σόουζα, ζήτησε… να παίξει!

Ο χαρακτηρισμός «βιονικός» που συνοδεύει τον Ούγκο Σόουζα, μόνο τυχαίος δεν θα μπορούσε να είναι…

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Ο Πορτογάλος στόπερ του Άρη, κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη το τελευταίο διάστημα, καθώς χθες, προπονήθηκε κανονικά μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Μάλιστα, τόνισε στον προπονητή του, Δημήτρη Σπανό, πως είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί κόντρα στη Βέροια, εφόσον το θελήσει και ο ίδιος.

Όπως προκύπτει, ωστόσο, ο 48χρονος κόουτς δεν είναι καθόλου διατεθειμένος να ρισκάρει τη συμμετοχή του 25χρονου κεντρικού αμυντικού. Κι αυτό, γιατί θεωρεί πως δεν υφίσταται κανένας λόγος ρίσκου, από τη στιγμή που και το επίπεδο του αντιπάλου είναι αρκετά χαμηλό, ενώ υπάρχει αντικαταστάτης που μπορεί να αντεπεξέλθει και να καλύψει επάξια το κενό.

Έτσι, λοιπόν, η αρχική απόφαση του Δημήτρη Σπανού να χρησιμοποιήσει στο ματς με την ομάδα της Ημαθίας τον Στέλιο Μαραγκό διατηρείται, καθώς ετοιμάζει τα αγωνιστικά του πλάνα με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή εντός της αρχικής ενδεκάδας, στο πλευρό του Γιώργου Δεληζήση, στο κέντρο της άμυνας.

Ο Ούγκο Σόουζα, θα είναι στην αποστολή και αν απαιτηθεί από τη ροή του αγώνα, μόνο τότε πρόκειται να χρησιμοποιηθεί από τον προπονητή του. Εφόσον, όμως, όλα κυλήσουν ομαλά τότε θα συνεχίσει να προετοιμάζεται για τον αγώνα κόντρα στην Σπάρτη την Κυριακή, όπου και θα επιστρέψει στην αρχική ενδεκάδα των «κιτρινόμαυρων».

To Top