ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Το +6 και το σερί που πρέπει να κάνει ο Άρης…

Το νικηφόρο σερί του ΟΦΗ «σταμάτησε» στο «Αλκαζάρ» της Λάρισας, με τον Άρη να παίρνει άνευ αγώνα τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον Αχαρναϊκό (σ.σ. αποχώρησε από το πρωτάθλημα) και να επανακτεί το «μαξιλαράκι ασφαλείας», καθώς αποσπάστηκε τρεις ακόμα βαθμούς από τους Κρητικούς. 

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

H παραμονή του Άρη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, μετά το πέρας και της 13ης αγωνιστικής, υπήρξε δεδομένη, ωστόσο οι «κιτρινόμαυροι» περίμεναν αυτό το Σαββατοκύριακο τα αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων, προκειμένου να διαπιστώσουν αν θα διαφοροποιηθεί ή όχι η διαφορά που είχαν από την δεύτερη και τρίτη θέση.

Η Παναχαϊκή κέρδισε, έμεινε στο -1 από τον Άρη, αλλά τα… καλά νέα, ήρθαν από την Λάρισα. Ο ΟΦΗ ηττήθηκε με 1-0 από τον τοπικό Απόλλωνα και βρίσκεται πλέον στο -6 από τους «κιτρινόμαυρους». Γίνεται απολύτως αντιληπτό, πως δίνεται μία μεγάλη ευκαιρία στον Άρη να διατηρήσει και γιατί όχι να αυξήσει ακόμα περισσότερο αυτή τη διαφορά, μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου.

Οι παίκτες του Δημήτρη Σπανού, θα πρέπει πάση θυσία να κερδίσουν τα τέσσερα υπολειπόμενα ματς για το πρώτο μισό της σεζόν, σε Βέροια (31/1), κόντρα στη Σπάρτη (4/2) στο «Κλεάνθης Βικελίδης», έπειτα στις Σέρρες (10/2) και τέλος και πάλι εντός έδρας με την Αναγέννηση Καρδίτσας (18/2).

Πρόκειται για ένα αναμφίβολα εύκολο πρόγραμμα για γνώμονα τη φετινή δυναμική του Άρη, καθώς αν οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιαστούν απόλυτα προσηλωμένοι και σοβαροί στο στόχο τους, θα μπορέσουν με μεγάλη ευκολία να πετύχουν το «τέσσερα στα τέσσερα» σε αυτή τη σειρά αγώνων.

To Top