Βλάχος: “Ο Άρης σαν κι εμάς, εύχομαι να βρει τον δρόμο του”

Την αναγνώριση ότι ο Άρης είναι μια μεγάλη κι ιστορική ομάδα, αλλά με προβλήματα, όπως η δική του ομάδα, έκανε ο προπονητής της ΑΕΚ Βαγγέλης Βλάχος ενόψει του αγώνα της Κυριακής.

Ο προπονητής της προσεχούς αντιπάλου του Άρη μιλώντας στη nova είπε για τον αγώνα με τον Άρη: «Είμαστε πανέτοιμοι από κάθε άποψη. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε εκείνο το λίγο παραπάνω που χρειαζόταν για να νικήσουμε. Οι εμφανίσεις όμως ήταν ενθαρρυντικές και για τα παιδιά και για τον κόσμο. Εύχομαι στο τρίτο ματς, το οποίο γίνεται και στην έδρα μας, οι παίκτες να δώσουν χαρά στον κόσμο και στους εαυτούς τους γιατί το αξίζουν.

Ο Άρης είναι σαν κι εμάς. Έχουν κρατήσει, βέβαια, στο ρόστερ έμπειρους παίκτες, έχουν παιδιά με εικόνες, αλλά έχουν και τα ίδια προβλήματα με την ΑΕΚ. Είναι μια εξίσου ιστορική ομάδα, μεγάλη ομάδα, όπως κι εμείς. Οι 5-6 ομάδες της Ελλάδας, εννοώ οι 3 της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Ηρακλή και οι 3 της Αθήνας, είτε το θέλουμε είτε όχι, δίνουν μια άλλη μορφή στο πρωτάθλημα. Εύχομαι και στον Άρη και στις άλλες ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα να βρουν το δρόμο τους, γιατί το αξίζουν, ώστε να υπάρχει ανταγωνιστικό πρωτάθλημα».

To Top