Χωρίς κατηγορία

“Επτάρα” και…δεξίωση από τον Super 3 για τους πρωταθλητές!

Μία ακόμα νίκη πέτυχε σήμερα στα Λαγυνά η Κ-17, στο τελευταίο της φιλικό πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στα Γιάννινα, συντρίβοντας με το ευρύ 7-0 τον τοπικό Εθνικό.

Οι παίκτες του Τάσου Θέου, απέδειξαν για μία ακόμη φορά πως είναι πανέτοιμοι για τις επίσημες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις, καθώς και ότι διψούν για πολύ περισσότερες επιτυχίες και κατακτήσεις.

Οι “κίτρινοι”, για τους οποίους το πρωτάθλημα ξεκινάει στις 22 Σεπτεμβρίου λόγω του προγραμματισμένου ρεπό της 1ης αγωνιστικής, δε δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στη νίκη, καθώς έδειξαν από νωρίς τις… απειλητικές διαθέσεις τους. Τα επτά (!) συνολικά γκολ σημείωσαν οι Μουτζίκος (2), Χατζηβλασίου, Τόπτσης, Καραμβαλάσης και Τσουμάκος.

Μετά τη φιλική αναμέτρηση, ο SUPER 3 Λαγκαδά, ο οποίος έδωσε δυναμικά το “παρών” στο γήπεδο, δεξιώθηκε τους νεαρούς πρωταθλητές θέλοντας έτσι να τους ευχαριστήσει για τη μεγάλη χαρά που πρόσφεραν την περσινή σεζόν στο σύλλογο.

“Πάρτε το πρωτάθλημα, κάντε μας περήφανους” ήταν οι λέξεις που κυριάρχησαν και γέμισαν με χαρά, δύναμη και κουράγιο τους νεαρούς ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Ο Τάσος Θέος, δήλωσε “έτοιμος” για το πρωτάθλημα, όντας εμφανώς ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στο τελευταίο αυτό τεστ λίγο πριν τη μεγάλη πρεμιέρα του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

To Top