Βλέπει… «διπλό» και ο Χριστόδουλος Στυλιανού

Για τον Άρη της καρδιάς του, αλλά και για το ντέρμπι στο οποίο προβλέπει… «διπλό», μίλησε ο ταλαντούχος Θεσσαλονικιός ηθοποιός Χριστόδουλος Στυλιανού στον «Άρης FM 92.8», στο περιθώριο των γυρισμάτων της καθημερινής τηλεοπτικής σειράς «Βασιλιάδες», όπου συμμετέχει.

Για τα συναισθήματα που τρέφει για τον Άρη, είπε: «Κατάγομαι από τη Θεσσαλονίκη, μεγάλωσα στον Εύοσμο. Ο Άρης για μένα είναι στάση και τρόπος ζωής. Ακόμη και τώρα που μεγάλωσα ο Άρης παίζει καθοριστικό ρόλο στο πως θα είναι η βδομάδα μου. Ο τρόπος που θα παίζει η ομάδα και τα αποτελέσματα που φέρνει καθρεπτίζονται στη διάθεση μου.
Έχω πολλούς φίλους στην Αθήνα που είναι και αυτοί Αρειανοί και μοιραζόμαστε συναισθήματα και σκέψεις για την ομάδα.

Για τη βελτίωση της ομάδας και το ντέρμπι της Τούμπας, υποστήριξε: «Από τις εμφανίσεις της ομάδας στα τελευταία παιχνίδια βλέπουμε ότι αρχίσει και παίρνει τα πάνω της. Αυτή η αλλαγή ουσιαστικά συντελέστηκε με την έλευση του Μασάδο, αλλά θεωρώ ότι οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον Γιάννη Μιχαλήτσο.
Μπορούμε να αισιοδοξούμε για το ότι μέσα στην Τούμπα μπορούμε να πάρουμε το διπλό με άνεση. Μπορούμε να χτυπήσουμε όλα τα παιχνίδια. Θεωρώ πως ο αγώνας με τη Εργοτέλη ήταν μαγική εικόνα. Πήραμε το διπλό πέρυσι και μπορούμε να το πάρουμε και φέτος».

Σχολιάζοντας την ενδεχόμενη κόπωση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ λόγω του αγώνα με την Ουντινέζε, απάντησε: «Νομίζω ότι είναι επαγγελματίες και ζουν για αυτό. Για μένα στους ποδοσφαιριστές δεν τίθεται θέμα κόπωσης. Λίγο προσεκτικοί πρέπει να είμαστε και αν παίξουμε αυτό που ξέρουμε νομίζω πως όλα θα πάνε καλά».

Αναφορικά με τον πρώτο αγώνα του Άρη που παρακολούθησε, αποκάλυψε: «Μπήκα για πρώτη φορά στο Βικελίδης με τους φίλους μου σε ηλικία 11-12 χρονών. Ξεκινήσαμε με το λεωφορείο από τον Εύοσμο. Κάναμε ολόκληρο ταξίδι για να φθάσουμε. Και μόλις καταφέραμε και μπήκαμε στο γήπεδο, μάλιστα τότε παίζαμε σε ξερό γήπεδο, αυτόματα υπήρξε το δέσιμο με την ομάδα. Το δέσιμο αυτό ήταν τόσο έντονο, που από τότε οι Κυριακές μου είναι… Άρης».

Ερωτηθείς για το κατά πόσο είναι εύκολο να αποδώσει υποκριτικά μετά από μια κακή εμφάνιση της ομάδας, είπε: «Είναι πολύ δύσκολο. Βέβαια προσπαθώ να τα αφήνω όλα πίσω μου εκείνη τη στιγμή αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο. Μου παίρνει χρόνο. Έχω μούτρα μετά και μου παίρνει κάποιο χρόνο για να το ξεπεράσω.
Με ένα φίλο μου που τυχαίνει να είναι εγγονός του Βικελίδη, μιλάμε ώρες στο τηλέφωνο πριν, στη διάρκεια και μετά τους αγώνες . Συζητάμε και προσπαθούμε να δούμε το τι έφταιξε είτε στη νίκη είτε στην ήττα.
Είμαστε άρρωστοι με την ομάδα. Ο Άρης κρατάει ζεστή τη σχέση μου με τη Θεσσαλονίκη. Ειδικά όταν είσαι και μακριά από την ομάδα η τρέλα μεγαλώνει».

Όσον αφορά την συχνότητα με την οποία παρακολουθεί τον Άρη από κοντά, σημείωσε:
«Έρχομαι όσο πιο συχνά μπορώ. Ανεβαίνω Θεσσαλονίκη κάθε δύο μήνες και προσπαθώ να το συνδυάζω με γήπεδο. Τώρα θέλω να ανέβω το επόμενο Σαββατοκύριακο προκειμένου να έρθω στο ματς με την ΑΕΚ».

Για τη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Άρη και την είσοδο στην πρώτη πεντάδα, ανέφερε: «Τρείς βαθμοί μας χωρίζουν από την πέμπτη θέση. Μπορούμε να κερδίσουμε κάθε αντίπαλο. Μόνο ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ένα πιο υψηλό επίπεδο λόγω ρόστερ. Κατά τα άλλα οι υπόλοιπες ομάδες είναι σε μια μέτρια κατάσταση. Αλλά αν παίξουμε καλά πιστεύω πως μπορούμε να κερδίσουμε και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη».

Στην συνέχεια, ο Χριστόδουλος Στυλιανού αναφέρθηκε στην αξία της Λέσχης Φίλων Άρη: «Μακάρι να είχα 10 εκατομμύρια ευρώ και να έδινα 2 εκατομμύρια στον Άρη. Είμαι μέλος της Λέσχης Φίλων Άρη και ανανεώνω τη συνδρομή μου κάθε χρόνο. Αν όλοι όσοι ήμασταν στο ΟΑΚΑ στον τελικό με τον Παναθηναικό, ήμασταν και μέλη της Λέσχης, τότε δεν θα είχαμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Πρέπει να γίνουν όλοι οι φίλοι της ομάδας μέλη της Λέσχης. Η ομάδα είναι ο καθρέπτης της ζωής σου, σε συντηρεί. Αν είναι καλά η ομάδα, είσαι και εσύ. Είμαι περήφανος που είμαι μέλος της Λέσχης, που αποφασίζω εγώ για την ομάδα και όχι οποιοσδήποτε μεγαλομέτοχος».

Καταλήγοντας, μίλησε και για την προσεχή γενική συνέλευση της Λέσχης: «Περιμένω με αγωνία την έκτακτη γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη. Γενικά δεν είμαι καχύποπτος άνθρωπος. Ας δούμε και αυτούς τους ανθρώπους, τους επενδυτές. Ας τους αξιολογήσουμε. Δεν είναι απαραίτητο να είναι όλοι κακοί. Μπορεί να γίνουν όλα για το καλό της ομάδας».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top