Το σερί του Ουμπίντες δεν χαλάει ούτε στην Τούμπα!

Ο Χαβιέ Ουμπίντες δεν έκρυψε τη μεγάλη του επιθυμία να δώσει το παρών στην Τούμπα στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ακόμη και τραυματίας. Ακόμη και χωρίς προπόνηση με την υπόλοιπη ομάδα… Ο Αργεντινός είναι από τους πλέον συνεπής στις υποχρεώσεις του παίκτης των κίτρινων και ουσιαστικά… αναντικατάστατος.

Ο 30χρονος Αργεντινός μετράει 20 παιχνίδια με τη φανέλα του Άρη μέχρι τώρα. Τα δυο για το κύπελλο Ελλάδας και τα 18 για την Σούπερ λίγκα. Έχει όμως, ένα εξαιρετικό ρεκόρ με τη φανέλα των κίτρινων, σε ότι αφορά τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Συγκεκριμένα, ο Ουμπίντες αγωνίζεται σερί επί 14 αγώνες. Δώδεκα στο πρωτάθλημα και δυο στο κύπελλο. Ο Ουμπίντες δεν έπαιξε στο παιχνίδι της 11η αγωνιστικής στις 26 Νοεμβρίου κόντρα στον Πανιώνιο (ήττα 2-1). Ο λόγος; Τον είχε αποβάλλει στον αγώνα με τον ΟΦΗ με τον ΟΦΗ (0-1) την προηγούμενη αγωνιστική ο Χρήστιος Μήτσιος, για μαρκάρισμα που ποτέ δεν έκανε. Έκτοτε, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός παίρνει τη φανέλα του βασικού στο… σπίτι του.

Μετράει από τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό (12η αγωνιστική) δέκα συνεχόμενα παιχνίδια στη Σούπερ λίγκα συν τα δυο εξ αναβολής: σύνολο δώδεκα.

Ενδιάμεσα ίδρωσε τη φανέλα του Άρη και στους δυο εκτός έδρας αγώνες κυπέλλου με τον Πανθρακικό και Ατρόμητο. Συνολικά 14 αγώνες.

Ο Ουμπίντες, όπως όλα δείχνουν, η ιατρική γνωμάτευση και η δική του θέληση, θα συνεχίσει το σερί του στην Τούμπα και όπως έλεγε θα ήθελε να συνδυαστεί με το «διπλό» επί του ΠΑΟΚ.

Την ίδια ώρα, τα στατιστικά του «Ουμπί» είναι σε υψηλό επίπεδο:

18 αγώνες

29 σουτ (1ος στην ομάδα)

184 πάσες (1ος στην ομάδα)

44 κλεψίματα

3 ασίστ

1642 λεπτά παιχνιδιού.

Keep walking…

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top