Η ώρα του ντέρμπι για την Κ-20!

Μόλις ένα μήνα μετά την πρώτη τους φετινή συνάντηση στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (1-0), Άρης και ΠΑΟΚ καλούνται να διασταυρώσουν για μία ακόμη φορά τα ξίφη τους, αυτή τη φορά στο Μεσημέρι, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής. Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για τις ομάδες Κ-20, θα ξεκινήσει στις 12.00 και αναμένεται να αλλάξει για μία ακόμα φορά τα δεδομένα στις πρώτες θέσεις τις βαθμολογίας.

Το συγκρότημα του Νίκου Πασσιαλή, που την περασμένη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλο 1-1 με τον Εργοτέλη, βρίσκεται στην 4η θέση με 37 βαθμούς σε 18 ματς (ένα βαθμό λιγότερο από τον 3ο Ατρόμητο) και επιθυμεί να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, πετυχαίνοντας παράλληλα και το «2 στα 2» κόντρα στους «ασπρόμαυρους».

Στον αντίποδα, ο ΠΑΟΚ παραμένει δεύτερος με 43 βαθμούς σε 19 παιχνίδια, ενώ στην κορυφή συνεχίζει να διατηρείται ο Παναθηναϊκός με 46 βαθμούς σε 18 αναμετρήσεις.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι «κίτρινοι» δε θα έχουν στη διάθεσή τους τον Αλέξανδρο Γιώρη, που θα εκτίσει τη δεύτερη αγωνιστική της λόγω καρτών ποινής του. Αντίθετα, ο τεχνικός του Άρη, υπολογίζει εκ νέου στον Ερωτόκριτο Νταμαρλή που εξέτισε την ποινή του, στο Θάνο Τοπούζη που επιστρέφει στην αποστολή μετά από αρκετό καιρό απουσίας λόγω τραυματισμού στο δεξί δικέφαλο, αλλά και στους Διούδη και Κανούλα.

Αναλυτικά, την αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση αποτελούν οι Διούδης, Καράδαης, Μπαγκής, Νταμαρλής, Τουλκερίδης, Ρένια, Πολιανίδης, Τσιλόπουλος, Περήφανος, Σουνάς, Κουρέλλας, Καραγάννης, Λένος, Αντωνιάδης, Παλιάτσιος, Γιαννακιτσίδης, Κανούλας και Τοπούζης.

Το παιχνίδι θα διευθύνει ο Παναγιώτης Κοεμτζίδης από την Ένωση Κοζάνης με βοηθούς τους Κουτζιακουτσίδη και Ξενακίδη από τον ίδιο σύνδεσμο.

To Top