“Βλέπει” και Σουνά στα χαφ, σύνθημα νίκης από Μιλίνκοβιτς

Ο Άρης μπαίνει από σήμερα στις πιο σημαντικές από τακτικής πλευράς προπονήσεις ενόψει του αγώνα με τον Πανθρακικό. Πέρα από τις όποιες διοικητικές και εξωαγωνιστικές εξελίξεις, ένα είναι σίγουρο: ο Άρης θέλει πάση θυσία το πολύτιμο “τρίποντο” στον αγώνα της Κυριακής, για να πάρει βαθμολογική ανάσα, όντας προτελευταίος στην Σούπερ λίγκα!

Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς “μετράει” παρόντες για το προσκλητήριο με την ομάδα της Κομοτηνής και δίνει το σύνθημα της νίκης, που θα δώσει δύναμη και βαθμολογικό “οξυγόνο”.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του, είδε χθες με ικανοποίηση τον Ουντότζι να ανεβάζει ρυθμούς στην πρωινή προπόνηση, όταν και προπονήθηκε με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ το απόγευμα –για προληπτικούς λόγους- δεν έβγαλε όλο το πρόγραμμα για να μην επιβαρυνθεί, μια και «κουβαλάει» μια διάταση στους προσαγωγούς από το ματς της Τούμπας.

Ο πρώτος σκόρερ του Άρη θα είναι κανονικά παρών την Κυριακή, ενώ δύσκολο θεωρείται να προλάβει ο Γιάννης Παπαδόπουλος.

Από κει και πέρα, σε ότι αφορά τη θέση του τραυματία Τριανταφυλλάκου, ο 45χρονος προπονητής “βλέπει” και ως λύση αυτήν του Δημήτρη Σουνά, κάτι πάντως που θα ξεκαθαρίσει στις επόμενες προπονήσεις.

To Top