Βλέπει Καστίγιο, Γιάκομπ με Κ20

Το 48ωρο που ήδη «τρέχει» θα δώσει την ευκαιρία στον Σάκη Τσιώλη να δοκιμάσει τα πλάνα του για το πώς θα παρουσιάσει την ομάδα στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ. Το οικογενειακό διπλό με την Κ20 θα του δώσει την ευκαιρία για πιο ουσιαστικά συμπεράσματα.

Ο προπονητής των κίτρινων είθισται Πέμπτη και Παρασκευή να κάνει τις τελικές δοκιμές του στις προπονήσεις, ενόψει του επερχόμενου αγώνα.

Σήμερα το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης θα έχει την δυνατότητα να δοκιμάσει σε συνθήκες… αγώνα, τις σκέψεις του. Σύμφωνα, με τις πρώτες ενδείξεις, ο Τσιώλης ετοιμάζεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Νέρι Καστίγιο, ο οποίος εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής στο Παγκρήτιο και να τον ρίξει στη μάχη του δύσκολου αγώνα.

Στις σκέψεις του είναι να ξεκινήσει από την αρχή τον Βικτοράς Γιάκομπ, για να δώσει μεγαλύτερη ισχύ στην επίθεση, σε έναν αγώνα, όπου ο Άρης θέλει να έχει αυτός τον πρώτο λόγο από το 1’ έως το 90’ της συνάντησης. Άλλωστε, ο Ρουμάνος επιθετικός δείχνει καθημερινά σημαντική βελτίωση.

Με βάση αυτές τις πρώτες σκέψεις, η ενδεκάδα των κίτρινων αναμένεται να έχει δυο αλλαγές σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε κόντρα στον Εργοτέλη. Καστίγιο αντί Ακόστα και Γιάκομπ αντί Καζναφέρη.

Όλα αυτά φυσικά θα δοκιμαστούν από το… χαρτί, στο χόρτο και τον αγωνιστικό χώρο, με τον Τσιώλη και τους συνεργάτες του, να είναι αυτοί που θα βγάλουν τα τελικά συμπεράσματα και θα πάρουν τις οριστικές αποφάσεις τους.

To Top