«Βλέπει Κυβελίδη ο Άρης»

«Υπό στενή παρακολούθηση έχει ο Άρης τον Λεωνίδα Κυβελίδη. Ο 26χρονος επιθετικός μεταγράφηκε τον Ιανουάριο απ’ την Παναχαϊκή στη Δόξα Δράμας»… Ένα… πρώιμο μεταγραφικό σενάριο που είδε το φως της δημοσιότητας. Το κατά πόσο είναι υπαρκτό ή πρόκειται για κάποιο παιχνίδι μάνατζερ θα φανεί στην πορεία.

Την είδηση αυτή αναφέρει το sentragoal, το οποίο σημειώνει στο ρεπορτάζ του: «Ο Μάκης Κατσαβάκης του εμπιστεύτηκε αμέσως φανέλα βασικού και ο Κυβελίδης τον δικαίωσε. Προσαρμόστηκε άμεσα στο νέο του περιβάλλον και ήδη κατάφερε να σκοράρει στα δύο απ’ τα τρία τελευταία παιχνίδια της Δόξας Δράμας. Ετσι, άρχισε να προσδίδει πόντους με τις εμφανίσεις του και ήδη οι «κιτρινόμαυροι» της Θεσσαλονίκης τον έχουμε σημειώσει στο μπλοκάκι τους. Αλλωστε, έχουν πολλούς λόγους για να το πράξουν.

Ο ταλαντούχος φορ βρίσκεται σε καλή ηλικία, είναι Ελληνας, έχει πολύ χαμηλό κασέ (στη Δόξα Δράμας θα λάβει 15.000 ευρώ για έξι μήνες), μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, διαθέτει εξαιρετικά τελειώματα και μπορεί με ευχέρεια να αγωνιστεί και ως περιφερειακός επιθετικός. Στην Παναχαϊκή ήταν το αγαπημένο παιδί της εξέδρας, αλλά ο Αλέξης Κούγιας ήθελε να «ελαφρύνει» το μπάτζετ (εκεί είχε συμβόλαιο 70.000 ευρώ ετησίως) και ο παίκτης κατέληξε στη Δόξα Δράμας.

Γεννημένος στην πόλη Ζαμπούλ του Καζακστάν, ο Κυβελίδης (διεθνής και με την Εθνική των U-21) ξεκίνησε την καριέρα του απ’ τον Πιερικό, στον οποίο την πρώτη του κιόλας χρονιά (2004-05) ήταν εντυπωσιακός πετυχαίνοντας 17 γκολ σε 20 παιχνίδια! Μετέπειτα ακολούθησαν το Αιγάλεω, το Χαϊδάρι και η Παναχαϊκή. Με τους Πατρινούς την περίοδο 2009-10 ανακηρύχτηκε πρώτος σκόρερ του Νοτίου Ομίλου (24 γκολ σε 30 εμφανίσεις) και συνάμα καλύτερος παίκτης».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top