Μεγάλη νίκη στο Αγρίνιο για την Κ-17 (photostory)

Μία από τις σπουδαιότερες νίκες της στο φετινό πρωτάθλημα πανηγύρισε στο Αγρίνιο η Κ-17, η οποίο επικράτησε με 0-1 επί τους Παναιτωλικού, υποχρεώνοντάς τον στην πρώτη εντός έδρας ήττα του. Πρωταγωνιστές για τον Άρη ήταν ο Ζήση, που σημείωσε το μοναδικό γκολ στην εκπνοή του α’ μέρους, κυρίως όμως ο τερματοφύλακας Παπαδόπουλος, που απέκρουσε πέναλτι στο 83′ και είχε σωρεία επεμβάσεων.

Στο “Emileon Sport Center”, εκεί όπου οι «κίτρινοι» είχαν χάσει με το βαρύ 5-0 στην προηγούμενη επίσκεψή τους πριν από τέσσερις μήνες, αυτή τη φορά ήταν πιο ουσιαστικοί, αντέχοντας στην πίεση των γηπεδούχων. Με αυτή τη νίκη ο Άρης εξασφάλισε κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την παρουσία του στην πρώτη δυάδα του ομίλου του και το εισιτήριο για την τελική φάση.

Ο Άρης πραγματοποίησε ένα μέτριο ξεκίνημα στο παιχνίδι, κόντρα σε ένα Παναιτωλικό, ο οποίος μπήκε πιο επιθετικά, είχε την κατοχή της μπάλας και έχασε δύο καλές ευκαιρίες, στα πρώτα λεπτά, με τους Χριστοδουλόπουλο και Κωστόπουλο. Από το 18′ και μετά οι παίκτες του Τάσου Θέου έδειχναν να ισορροπούν το παιχνίδι και να παίρνουν μέτρα στο γήπεδο, δημιουργώντας την πρώτη του καλή φάση στο 19′, όταν το σουτ του Ιγνατίδη μέσα από την περιοχή πέρασε άουτ.

Ο Παναιτωλικός όμως αντέδρασε και στο 27′ έφτασε μια ανάσα από το να ανοίξει το σκορ, όταν η κεφαλιά του Χριστοδουλόπουλου βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι του Παπαδόπουλου. Στο 35′ και μετά από ωραία μπαλιά του Βασιλούδη, ο Ζήση μπήκε στην περιοχή, έκανε το πλασέ, η μπάλα όμως κατέληξε λίγο άουτ, φάση η οποία από ότι έδειξε και η συνέχεια ήταν απλά η προειδοποιητική βολή. Και αυτό γιατί στην τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου, ο Ζήση «πάτησε» στην περιοχή και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Τηλεμάχου, κάνοντας το 0-1 για τον Άρη, σε ένα πολύ σημαντικό σημείο.

Στην επανάληψη, η εικόνα του αγώνα παρέμεινε περίπου ίδια, με τον Παναιτωλικό να είναι ιδιαίτερα πιεστικός κόντρα σε έναν Άρη, ο οποίος πλέον είχε την ψυχολογία με το μέρος του και έψαχνε την ευκαιρία για να εξασφαλίσει τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ. Σε αυτό το μοτίβο εξελίχθηκε όλο το δεύτερο ημίχρονο, με τους γηπεδούχους ειδικά στα τελευταία λεπτά να πολιορκούν την εστία του Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε… κατεβάσει ρολά και σταματούσε κάθε προσπάθεια των παικτών του Παναιτωλικού μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, αποκρούοντας μάλιστα και πέναλτι του Κολοκοτρώνη στο 83′.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λιόντος): Τηλεμάχου, Μπακογιάννης, Καραλής, Δημουλάς, Ντίνος, Χριστοδουλόπουλος, Κωστόπουλος, Χαντακιάς. Κολοκοτρώνης, Βασιλάρης, Λαμπρακόπουλος.
ΑΡΗΣ (Θέος): Παπαδόπουλος, Μήτρου, Τσιπούρας, Γραμπής (84′ Παπουτσής), Μπιμπισίδης, Κιβρακίδης, Φούσκας (56′ Μαρινόπουλος), Πασχαλίδης (66′ Ανδρεάδης), Ιγνατίδης, Βασιλούδης (71′ Βαρότσης), Ζήση (92′ Λεμονής).

Δείτε φωτογραφίες από την αναμέτρηση στο Αγρίνιο, από το arisfm.gr:
{gallery}karaoglanidis/k17_agrinio{/gallery}

To Top