Χαμόγελα για το «διπλό» από Θέο και Παπαδόπουλο

Ξεχωριστή ικανοποίηση εξέφρασαν μετά το θρίαμβο της Κ-17 στο Αγρίνιο (0-1) ο προπονητής της ομάδας, Τάσος Θέος, αλλά και ο… ήρωας της αναμέτρησης, τερματοφύλακας Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος απέκρουσε πέναλτι στο φινάλε και πραγματοποίησε πολλές ακόμη σωτήριες επεμβάσεις.

Ο τεχνικός του Άρη τόνισε αρχικά, στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου: «Ήταν ένα ματς πολύ δυνατό, σε ένα γήπεδο με πλαστικό χόρτο, απέναντι σε μία ομάδα που παίζει πολύ δυνατά και πολύ καλά. Ήρθαμε καλά προετοιμασμένοι. Δεν ήθελε απλώς να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο αλλά να το κάνουμε και με μυαλό, γιατί στο πλαστικό χόρτο χρειάζεται να παίξεις διαφορετικά. Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν. Πλέον, μένουμε στην κορυφή μόνοι μας. Σήμερα μου άρεσε που η ομάδα ήταν πειθαρχημένη κόντρα σε μία ομάδα που τα έπαιζε όλα για όλα».

Για τη βαθμολογική σημασία της νίκης, είπε: «Βαθμολογικά ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, αλλά θα σταθώ στο φοβερό μάθημα που πήραν τα παιδιά σε συνθήκες πίεσης, με κόσμο απ’ έξω, σε πλαστικό γήπεδο και το σημαντικό είναι ότι ήταν πειθαρχημένοι και ανταποκρίθηκαν».

Από την πλευρά του, ο κορυφαίος του αγώνα Γιώργος Παπαδόπουλος επισήμανε: «Κάναμε καλή προσπάθεια όλα τα παιδιά. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Έτυχε σήμερα να είμαι σε καλή μέρα. Το σημαντικό είναι να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να βοηθάμε την ομάδα. Ο Παναιτωλικός έχει πολύ καλή και δεμένη ομάδα, που παίζει σε ένα μικρό γήπεδο, σε μια δύσκολη έδρα. Είναι πολύ σημαντικό ότι πήραμε το ‘διπλό’ εδώ. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, έχουμε καλή ψυχολογία. Είναι ένα ντέρμπι, μακάρι να μας βοηθήσει ο Θεός να πάρουμε τη νίκη για να πάμε ψηλότερα».

To Top