Βλαδίμηρος στο PRESSARIS: «Μεγάλη μου τιμή, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν θα είμαι παρών!»

Και ενώ οι προετοιμασίες για τη γιορτή των 100 χρόνων από την ίδρυση του Άρη έχουν μπει στην τελική ευθεία, με τα μέλη της ορισθείσας Επιτροπής να τρέχουν και να μην φτάνουν, λόγω του ελάχιστου χρόνου που έχουν στη διάθεσή τους, προέκυψε και ένα απρόοπτο της τελευταίας στιγμής.

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος υπήρξε αθλητής του συλλόγου τη δεκαετία του ΄70 σε μπάσκετ και βόλεϊ, δεν θα είναι τελικά ο παρουσιαστής της εκδήλωσης, όπως είχε προαναγγελθεί. Ο λόγος έχει να κάνει με ανειλημμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις του γνωστού ηθοποιού στην Κρήτη το ίδιο διάστημα, που θα τον κρατήσουν μακριά από τη Θεσσαλονίκη.

Ο ίδιος, μάλιστα, δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για την τροπή που πήραν τα πράγματα, δηλώνοντας σχετικά στο PRESSARIS: «Δυστυχώς, για καθαρά επαγγελματικούς λόγους δεν θα μπορέσω να βρεθώ τελικά στην γιορτή του Άρη. Ήταν μεγάλη μου τιμή που οι άνθρωποι του συλλόγου με σκέφτηκαν, με προσκάλεσαν και μου πρότειναν να είμαι εκεί, όμως, δυστυχώς οι συγκυρίες δεν ήταν ευνοϊκές». Να σημειωθεί, άλλωστε, πως ο ταλαντούχος Θεσσαλονικιός ηθοποιός διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Χάρη Παπαγεωργίου, καθώς βρέθηκαν τότε στην ίδια ομάδα, όταν ο Βλαδίμηρος έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα!

Συνεπώς, βάσει της παραπάνω εξέλιξης, οι ιθύνοντες των «κίτρινων» είναι υποχρεωμένοι να στραφούν σε άλλες λύσεις.

To Top