Βλαχοδήμος και στο… βάθος Παπαστεριανός!

Η ανάγκη για την ενίσχυση του Άρη είναι δεδομένη. Όπως είναι δεδομένο και το γεγονός των περιορισμών σε χρήματα και επιλογές. Το ταμείον είναι μείον, η απαγόρευση μεταγραφών ασφυκτικός κλοιός.

Πάνω σε αυτές τις… βάρκες θα κινηθεί ο Άρης στη μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου. Ήδη ο Σούλης Παπαδόπουλος έχει παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του Αρη και έχει σαφή επίγνωση των αναγκών του ρόστερ, αλλά και γνώση της ελληνικής αγοράς στις ηλικίες κάτω των 24 ετών, αλλά και το ποιες επιλογές Ελλήνων πάνω από τα 24 χρόνια μπορούν να δώσουν άμεση βοήθεια στην ομάδα.

Το όνομα του Παναγιώτη Βλαχοδήμου επέστρεψε στην κιτρινόμαυρη μεταγραφική επικαιρότητα, αφού τόσο το καλοκαίρι, όσο και πριν μερικές μέρες απασχόλησε τους κίτρινους. Ο 22χρονος επιθετικός θα επιστρέψει από την Άουγκσμπουργκ στον Ολυμπιακό τον θέλουν κι άλλες ομάδες της Σούπερ λίγκας και όχι μόνο κι ανάμεσα σε αυτές είναι και ο Άρης.

Από κει και πέρα, το όνομα του Μανώλη Παπαστεριανού δείχνει να είναι ένα από αυτά που συζητούν στον Άρη για να επιστρέψει, καλύπτοντας τη μοναδική μεταγραφή παίκτη πάνω από 24 χρόνων!

Ο πρώην κιτρινόμαυρος μέσος έχει μόλις 4 συμμετοχές στην Κονκόρντια Ρουμανίας και η προσέγγιση της επιστροφής μπορεί να συνδυαστεί με μια γενικότερη συμφωνία σε ότι αφορά και τα χρήματα που έχει λαμβάνειν (έχει κάνει προσφυγή και είναι με τους κίτρινους στα δικαστήρια).

Όλα τα μεταγραφικά αναμένεται να πάρουν πιο συγκεκριμένη μορφή μετά το τέλος του πρώτου γύρου τη Δευτέρα.

 

To Top