Λόντσαρ: «Τον Άρη τον πονάω αλλιώς, θα είμαι πάντα στο πλευρό του»

Ο Ζόραν Λόντσαρ δήλωσε Αρειανός για πάντα παρά το άδοξο τέλος που είχε η συνεργασία του με τους κίτρινους.

Αναλυτικά όσα είπε στο novasports.gr:

-Ζόραν, είχες όνειρα επιστρέφοντας στον Αρη, μετά από χρόνια, τα οποία όμως δεν πραγματοποιήθηκαν.. 

« Δυστυχώς δεν πραγματοποιήθηκαν. Ισως, αυτά τα όνειρα γίνονταν πραγματικότητα, αν είχαμε λίγο περισσότερο χρόνο και δυστυχώς τελειώσαμε έτσι, όμως αυτό δεν σημαίνει πως παύω να είμαι Αρειανός».

-Εγινε κάτι λάθος;
« Θα κάνω την ανάλυση για να δω τι πήγε λάθος και αυτό είναι κάτι που σίγουρα στο μέλλον θα με βοηθήσει. Το μόνο βέβαιο είναι πως δεν είχα κακή πρόθεση. Ότι έκανα, το έκανα με όλη μου την καρδιά, διότι εγώ τον Αρη τον πονάω αλλιώς».

-Πάντως το όνειρο του να παίξεις και αργότερα να προπονήσεις τον Αρη, πραγματοποιήθηκε.
« Ετσι είναι, αλλά δεν ήξερα ότι αυτό θα κρατήσει μόνο τέσσερις μήνες. Εφερα έναν άνθρωπο (σ.σ Μιλίνκοβιτς) ο οποίος είμαι σίγουρος πως μπορεί να πετύχει πολλά πράγματα. Είναι μεγάλο όνομα στη Σερβία. Ημουν σίγουρος πως αν σταθεροποιούνταν φέτος η ομάδα, του χρόνου θα έκανε ψηλότερο βήμα. Και στον τρίτο χρόνο θα βγαίναμε Ευρώπη και γιατί όχι Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό ήταν το σχέδιό μου».

-Δώσε τον επίλογο..
«Καταρχήν, κανένα παράπονο για κανέναν! Οσο κι αν μαλώνουμε στον Αρη, δεν παύει να είμαστε Αρειανοί. Απλά εύχομαι να σταματήσει όλο αυτό με τις φασαρίες, γιατί η ομάδα θέλει υποστήριξη. Εγώ πάντα θα είμαι στο πλευρό του Αρη και ποτέ δεν θα πάψω να ενδιαφέρομαι γι αυτόν. Θέλω να ευχαριστήσω αυτούς που μας υποστήριξαν, αλλά και αυτούς που δεν μας υποστήριξαν, διότι ίσως μας δείξανε κάποιο δρόμο».

To Top