Βοηθά και το ρεπορτάζ για το 2.11

Έκανα μία παύση στην χθεσινή ημέρα που δεν υπήρχε κάτι που να μου κινήσει το ενδιαφέρον και επιστρέφω σήμερα με Ρωσία.

Γράφει ο Λάμπρος Λυριτζής

Χθες είχαμε σέντρα στην ρωσική Πρέμιερ Λιγκ, με τις Άρσεναλ Τούλα και Ντινάμο Μόσχας να μένουν στο 1-1. Σήμερα διεξάγονται τρία παιχνίδια, το πρώτο χρονικά είναι αυτό ανάμεσα στην Ουράλ και την Ούφα.

Αμφότερες έχουν ως κοινό στόχο την εξασφάλιση μίας άνετης παραμονής. Η Ουράλ διατήρησε τον ίδιο προπονητή και ταυτόχρονα τον βασικό κορμό της, γεγονός που δύναται να της δώσει ένα μικρό πλεονέκτημα στην αρχή της σεζόν. Η καλή χημεία στο ρόστερ φάνηκε και στους φιλικούς αγώνες, με τον σύλλογο από το Εκατέρινμπουργκ να επικρατεί κατά σειρά των Άστρα, Πιούνικ και Κράσνονταρ.

Η Ούφα συνεχίζει επίσης με τον ίδιο τεχνικό στον πάγκο της αλλά με αρκετές αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό. Και από την στιγμή που πρόκειται για έναν σύλλογο με περιορισμένες δυνατότητες, το λογικό είναι να χρειαστεί λίγος χρόνος ώστε «να δέσει». Οι ήττες στα φιλικά παιχνίδια από Χορν, Κάραμπαγ και Βικτόρια Πλζεν μαρτυρούν του λόγου το αληθές, ενώ στο πιο πρόσφατο είχε την ευκαιρία να «ξεμουδιάσει» απέναντι στην Βάκερ Ίνσμπρουκ.

Στους έξι τελευταίους αγώνες με γηπεδούχο την Ουράλ έχουν σημειωθεί τρεις άσοι και ισάριθμες ισοπαλίες. Το διπλό ούτως ή άλλως δεν υπάρχει στο μυαλό μου και η εικόνα από την προετοιμασία των δύο συλλόγων ενισχύει την πεποίθησή μου για άσο. Βοηθά και το ρεπορτάζ που δίνει σημαντικές απουσίες στους φιλοξενούμενους.

Στο bet-hoven.net θα βρεις περισσότερα προγνωστικά…

To Top