Βοηθός προπονητή Τρέντο: “Καλύτερη άμυνα στο EuroCup ο Άρης, ο κόσμος θα παίξει σημαντικό ρόλο”

Τα λόγια του Νταβίτε Ντουσμέτ, βοηθού του Πάολο Γκαλμπιάτι στην Τρέντο, την παραμονή του κρίσιμου αγώνα για το Eurocup με τον Άρη.

«Ο Άρης είναι μια από τις καλύτερες άμυνες στο EuroCup, με ιδιαίτερες λύσεις τακτικής μεταξύ παίκτη και περιοχής που συχνά οδηγεί τους αντιπάλους να πρέπει να προσαρμοστούν σε καταστάσεις που δεν έχουν συνηθίσει. Συν το ότι έχουν μεγάλη σωματικότητα και αθλητικότητα.

Οι πιο σημαντικοί τους παίκτες; Ο Τολιόπουλος είναι πόιντ γκαρντ με εξαιρετικές καταστάσεις στα σουτ τριών πόντων και στο διάβασμα. Ο Χάρελ μας έβαλε και στο πρώτο ματς σε δύσκολη θέση με την ικανότητά του να σκοράρει από το τόξο. Και σε σύγκριση με τότε πρόσθεσαν τον Τζόναθαν Σταρκ που έχει εξαιρετικές βαθμολογικές ιδιότητες στην περιφέρεια.

Θα πρέπει να είμαστε καλοί στο να περιορίζουμε και τους μεγάλους μέσα στην περιοχή, έχουν πολλούς παίκτες που είναι καλοί στα ριμπάουντ και πρέπει να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός σε αυτόν τον τομέα. Επιπλέον, θα πρέπει να δοκιμάσουμε τους εαυτούς μας σε ένα περιβαλλοντικό πλαίσιο στο οποίο το κοινό θα έχει αντίκτυπο στον αγώνα: για εμάς είναι επομένως ένας δύσκολος αλλά διεγερτικός αγώνας από όλες τις απόψεις».

To Top