Βομβαρδίστηκε νοσοκομείο στη Γάζα: Φόβος για πάνω από 200 νεκρούς (video)

Βομβαρδίστηκε το νοσοκομείο «The Baptist Hospital» στην περιοχή Αλ Ζαϊτούν στην κεντρική Γάζα. Φόβος για πάνω από 200 νεκρούς.
Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Γάζα, καθώς ένα νοσοκομείο, το al-Ahli Arab, δέχτηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να έχουν τραυματιστεί αρκετοί, πολλοί από τους οποίους ήταν γυναίκες και παιδιά. Το νοσοκομείο παρείχε καταφύγιο σε πολυάριθμες οικογένειες εν μέσω των ανελέητων βομβαρδισμών του Ισραήλ στην περιοχή.

Σύμφωνα με αναφορές του Υπουργείου Εσωτερικών, ενώ τα ακριβή στοιχεία παραμένουν ανεπιβεβαίωτα, ένας σημαντικός αριθμός Παλαιστινίων σκοτώθηκε και τραυματίστηκε ως αποτέλεσμα αυτού του φρικτού περιστατικού.

Οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν ότι οι απώλειες μπορεί να κυμαίνονται από 200 έως 300 άτομα, όπως μετέδωσε ο Maram Humaid του Al Jazeera, επικαλούμενος πληροφορίες από το Υπουργείο Υγείας στη Γάζα. Μια τέτοια καταστροφική απώλεια ζωών υπογραμμίζει τις ολέθριες συνέπειες της συνεχιζόμενης σύγκρουσης και την επείγουσα ανάγκη για ανθρωπιστική βοήθεια και κατάπαυση του πυρός για την αποτροπή περαιτέρω δεινών.

To Top