Φινλανδία – Καζακστάν 1-2: Ανατροπή και η Ελλάδα στην… αναμονή

Το Καζακστάν πανηγύρισε σπουδαία νίκη με ανατροπή επί της Φινλανδίας (1-2) και παρέμεινε στο κυνήγι της απευθείας πρόκρισης στο Euro, αφήνοντας προς το παρόν στο… περίμενε την Ελλάδα για τα play-offs.
Το Καζακστάν δεν πετά λευκή πετσέτα στο κυνήγι της απευθείας πρόκρισης στην τελική φάση του Euro! Κι εφόσον ακόμα πασχίζει να εξασφαλίσει τα δυο πρώτα εισιτήρια του ομίλου του, η Ελλάδα αναγκαστικά είναι στην… αναμονή σχετικά με τον πρώτο αντίπαλο που θα αντιμετωπίσει στα play-offs.

Ένα στάδιο που το Καζακστάν φαίνεται να θέλει να αποφύγει πάση θυσία, όπως απέδειξε και έμπρακτα απέναντι στη Φινλανδία την οποία λύγισε με ανατροπή 2-1 για να ανέβει στην τρίτη θέση του ομίλου και στο -1 από την κορυφή!

Παρά το προβάδισμα των Φινλανδών με τον Τέιλορ στο 28΄, δυο γκολ του Ζαϊνούντινοφ σε 77΄και 89΄έφεραν τούμπα τα δεδομένα για να κρατήσουν ζωντανό το Καζακστάν στο κυνήγι της πρόκρισης, με την Ελλάδα αναγκαστικά να περιμένει για τις εξελίξεις του επόμενου μήνα που θα καθορίσουν τον αντίπαλο που συναντήσει στα play-offs για το Euro 2024.

To Top