Βουλγαρόπουλος: «Δεν τέλειωσε τίποτα, τώρα ξεκινάει για εμάς το τουρνουά»

Η Εθνική Κ19 γνώρισε την ήττα στο τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων κόντρα στην Αργεντινή και τερμάτισε στην τρίτη θέση. Σήμερα αντιμετωπίζει την Γαλλία στα «Δύο Αοράκια» με φόντο την οκτάδα (03/07, 20:30) και ο Στράτος Βουλγαρόπουλος αναφέρθηκε στη δύσκολη συνέχεια.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο σέντερ του Άρη έδωσε το σύνθημα για την αντεπίθεση τονίζοντας: «Το ότι πέρασε ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας και το χάσαμε, αυτό δεν σημαίνει πως τέλειωσε για εμάς αυτό το τουρνουά. Το παιχνίδι απέναντι στην Γαλλία είναι πάρα πολύ σημαντικό. Παίζουμε για την οχτάδα, μία πολύ σημαντική θέση. Δεν τέλειωσε τίποτα, τώρα ξεκινάει για εμάς το τουρνουά».

Ενώ για τη χθεσινή ήττα επισήμανε σε δηλώσεις του στο jumpshot.gr: «Μπορεί να έφταιξε η ενέργεια που έβγαλε η ομάδα. Μπορεί να φταίει επίσης το γεγονός πως είχαμε κάποιες απώλειες ακόμα και στις προπονήσεις εξαιτίας κάποιων ιώσεων. Αυτό πιστεύω πως ήταν μία από τις αιτίες. Από εκεί και πέρα πιστεύω πως προσπαθήσαμε όλοι μαζί σαν ομάδα, σαν σύνολο. Κάναμε ότι μπορούσαμε να κάνουμε, αλλά στο τέλος χάσαμε το παιχνίδι μέσα από τα χέρια μας».

To Top