Βουλευτής “χτύπησε” τατουάζ στον ώμο του τον Άρη!

Η είδηση προέρχεται από το πολιτικό ρεπορτάζ, αλλά είναι έντονα… κιτρινόμαυρη και γεμάτη από… Άρη, προκαλώντας ευχάριστη έκπληξη. Αφορά νεαρό βουλευτή, ο οποίος “χτύπησε” τατουάζ στον ώμο τον Άρη, τον θεό του πολέμου!

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα parapolitika.gr: “Χτύπησε tattoo τον θεό του πολέμου και συμπλήρωσε «πλείω δε και αρείω»! O νεαρός βουλευτής Γιάννης Καράμπελας είναι αλήθεια ότι δεν θυμίζει σε τίποτα τη συντηρητική εικόνα του «εξάγουν» οι συνάδελφοί του”.

Σε άλλο σημείο του αποκαλυπτικού ρεπορτάζ για τον βουλευτή από τη Βοιωτία το οποίο αναδημοσίευσε το seleo.gr: “λίγο έλειψε να γίνει και Γραμματέας της Ν.Δ., δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή, ζώντας παράλληλα από μέσα τα προβλήματα της κοινωνίας.

Μια από τις άγνωστες πλευρές του είναι και το … τατουάζ που βρίσκεται στον αριστερό ώμο του και το οποίο απεικονίζει τον Άρη, το θεό του πολέμου, ενώ συμπληρώνεται από τη φράση «πλείω δε και αρείω», δηλαδή μεγαλύτερη και καλύτερη (πατρίδα)”!

Η απόφαση για το τατουάζ ελήφθη πριν από 15 χρόνια και όπως λέει ο νεαρός πολιτικός αποτελεί κατά κάποιο τρόπο την … ταυτότητά του.

Ο Καράμπελας γεννήθηκε στη Λιβαδειά και δραστηριοποιείται στα κοινά από πολύ νεαρός, έχοντας εκλεγεί βουλευτής με τη Ν.Δ.

To Top