Βουλιάζει στα προβλήματα η Καλαμαριά

Χωρίς τον Βλάντιμιρ Ουσιλιάνιν θα παραταχθεί ο Απόλλων Καλαμαριάς στη μεθαυριανή αναμέτρηση με τον Άρη για την 7η αγωνιστική της Α1 ανδρών, αφού ο Σέρβος ακραίος αποχαιρέτησε την ομάδα του εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων.

Ο σύλλογος της Καλαμαριάς έχει βρεθεί μπροστά σε οικονομικό, αλλά και διοικητικό αδιέξοδο, μετά την παραίτηση της προέδρου Βάσω Τσιούγγαρη, με συνέπεια να εξαντληθεί και η υπομονή του Ουσιλιάνιν. Στην προπόνηση της Τετάρτης, ο Σέρβος βολεϊμπολίστας αποχαιρέτησε με δάκρυα στα μάτια τους μέχρι τώρα συμπαίκτες του και τον προπονητή, Χρήστο Πάτρα.

Λίγες ώρες νωρίτερα, η παραιτηθείσα πρόεδρος είχε ανακοινώσει στους παίκτες ότι αδυνατεί να τους πληρώσει επειδή τα χρήματα της ομάδας έχουν δεσμευθεί από άλλους πιστωτές.

Ο Απόλλων Καλαμαριάς είναι η μοναδική ομάδα χωρίς βαθμό στην Α1 ανδρών, αλλά είναι δεδομένο ότι οι εναπομείναντες παίκτες θα προσπαθήσουν να δυσκολέψουν το έργο του Άρη στη μεθαυριανή αναμέτρηση του ΔΑΚ Καλαμαριάς (19:00), που θα μοιάζει με «τελικό» για τους γηπεδούχους, αλλά θα έχει εξίσου μεγάλη σημασία και για τους «κίτρινους».

To Top