Βουτσάς: “Στόχος η επιστροφή στην Α΄ Εθνική”

Ο Βαγγέλης Βουτσάς είναι εδώ και λίγο καιρό το «αφεντικό» του γυναικείου ποδοσφαίρου του Άρη, καθώς ανέλαβε τα ηνία του, με τον ίδιο να κάνει λόγο για πλάνο πενταετίας, το οποίο περιλαμβάνει και την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στον «Αρένα»:
Για τους λόγους που τον οδήγησαν ν΄ ασχοληθεί με το γυναικείο ποδόσφαιρο: «Πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Η αφορμή να ξεκινήσω ήταν το γεγονός πως η κόρη μου ήταν στις κορασίδες».

Για τους στόχους του γυναικείου τμήματος: «Έχουν γίνει κάποιες καλές μεταγραφές. Στόχος μας είναι ν΄ ανεβούμε στη μεγάλη κατηγορία, κάτι που πιστεύω πως θα το καταφέρουμε με το υπάρχον ρόστερ».

Για το τι θέλει να προσφέρει στο γυναικείο τμήμα: «Δε θα συμμετέχω σε κάποιο άλλο τμήμα. Ανέλαβα το γυναικείο τμήμα ως επιχειρηματίας με σκοπό να βοηθήσω και να δώσω λύσεις στα οικονομικά προβλήματα. Ξεκινάμε με ένα όραμα πενταετίας και ελπίζουμε για το καλύτερο».

Για τις προπονήσεις των γυναικών και τις ακαδημίες: «Οι προπονήσεις γίνονται στα γηπεδάκια του Κωνσταντινίδη και η έδρα μας είναι στο γήπεδο της ΕΠΣΜ. Οι ακαδημίες θα οργανωθούν από του χρόνου. Κάποια κορίτσια βέβαια έρχονται και κάνουν προπονήσεις απλά για να έρθουν κοντά στην ομάδα».

Κάνε την εγγραφή σου στη Novibet με 100% Bonus

To Top